חדשות

צפו: סמוטריץ' משתולל על איילת שקד: "סמרטוט"

חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ', תקף באופן חסר תקדים את שרת הפנים איילת שקד: "תראה מה נהיה ממך. ממועמדת לראשות ממשלה הפכת לסמרטוט". צפו

צפו: סמוטריץ' משתולל על איילת שקד: "סמרטוט"
סמוטריץ נגד שקד
סמוטריץ נגד שקד| צילום: סמוטריץ נגד שקד. ארכיון (צילום: ערוץ כנסת)

יו"ר הציונות הדתית, חבר הכנסת בצלאל סמוטריץ', תקף הבוקר (שלישי) בצורה חסרת תקדים את שרת הפנים איילת שקד, וכינה אותה סמרטוט.

"איך לא רעדה לך היד? לאן הלכה הבושה? איך הפכת ממועמדת לראשות ממשלה לסמרטוט? איך לא רעדה לך היד כשחתמת על ההסכם ומכרת את המפעל הציוני לתומכי טרור?".

"מה נשאר מאיילת שקד? תתביישי לך. מכרת את מדינת ישראל בשביל אגו ובשביל שרידות. הפכת לסרח עודף של נפתלי בנט", אמר סמוטריץ'.

שקד הגיבה לדברים של סמוטריץ' ואמרה: "אל תתבלבלו: ההתנהלות המופקרת של הליכוד ושל סמוטריץ' הפילה את חוק האזרחות ותוביל ל 15 אלף בקשות לאזרחות".

"בניגוד לכל טענות "האידאולוגים" של הימין שהשקר הפך לשפתם השניה, החוק לא שונה, אפילו לא בפסיק, הוא עבר בנוסח המקורי לחצי שנה. הסכמתי לאותו מתווה שדרעי נתן לפני 3 שנים".

שקד פרטה את הפשרה ואמרה: "שדרוג מעמד של 1600 מבוגרים שנמצאים שנים רבות בישראל ממעמד של שוהה למעמד של תושב ארעי, ובנוסף טיפול בבעיות הומניטאריות. אבל הלילה נתניהו וסמוטריץ' בחרו (שוב) בפוליטיקה קטנה ומכוערת ושתישרף המדינה".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

102
60
דופי
07.07.21

אתה אלוף... ושקד באמת נהייתה סמרטוט