מבזקים
סרוגים
בצל התפרצות הקורונה

מנכ"ל משרד הבריאות התפטר מתפקידו

לאחר שנה בתפקיד ובצל התפרצות קורונה: מנכ"ל משרד הבריאות, פרופ' חזי לוי, הודיע לשר ניצן הורוביץ כי הוא מסיים את תפקידו. "ברצוני ולשוב ולשרת בבית החולים ברזילי שבאשקלון"

י"ז תמוז התשפ"א
מנכ"ל משרד הבריאות התפטר מתפקידו
מנכ"ל משרד הבריאות התפטר מתפקידו צילום: צילום: פלאש 90

מנכ"ל משרד הבריאות פרופ' חזי לוי הודיע הערב (ראשון) לשר ניצן הורוביץ כי הוא מתפטר מתפקידו.

בנט הודיע: רוני נומה מונה לפרויקטור בנתב"ג
בנט הודיע: רוני נומה מונה לפרויקטור בנתבצילום: בנט הודיע: רוני נומה מונה לפרויקטור בנתב

פרופ' לוי נכנס לתפקיד בחודש יוני בשנה שעברה לאחר שהחליף את קודמו משה בר סימן טוב. לוי מתפטר בעיצומה של התפרצות קורונה מזן חדש וביום בו מתכנס קבינט הקורונה לראשונה בממשלה הנוכחית.

"ברצוני להודיע שאני מבקש לסיים את תפקידי כמנכ"ל משרד הבריאות ולשוב ולשרת במערכת הבריאות בבית החולים ברזילי שבאשקלון", כתב פרופ' לוי במכתב ההתפטרות, "אבצע חפיפה ככל הנדרש, בוודאי בעת הזאת של התפרצות מחודשת למגפת הקורונה".

פרופ' לוי התייחס למאבק בנגיף הקורונה וכתב: "אני ממלא את  תפקידי מזה כשנה ועוסק יומם וליל בניהול משבר הקורונה, במיגור התחלואה ובמבצע חיסוני הקורונה לצד תחומים רבים ונוספים הקשורים לעתיד המשרד ולעתיד מערכת הבריאות בשנים הקרובות".

עוד הוסיף: "גולת הכותרת של עשייתנו בשנה האחרונה הייתה מבצע החיסונים המוצלח ביותר בעולם. מבצע שאפשר לנו לבצע הקלות דרמטיות במשק, אשר נותר פתוח גם עם התפרצות הקורונה הנוכחית. זאת, מתוך מחשבה שנוכל להתגבר על ההתפרצויות האחרונות באופן מהיר ויעיל".

"עד לבחירת מנכ"ל מטעמך אמשיך לקדם ביתר שאת את נושא חיסוני בני הנוער, ואת ייצוב המערכת בנתב"ג כמובן במטרה לצמצם את התחלואה, כמו גם שאר הנושאים בהם אני עוסק", חתם לוי את מכתבו.

 

חזי לוי משרד הבריאות קורונה