תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
המתכון הבא דורש מכם מאמץ של 10 דקות בלבד, אם אתם רוצים להפתיע ולגוון ולהקל על עצמכם עם מתכון פשוט, המתכון הבא הוא מושלם עבורכם
10 תפוחי אדמה גדולים
שמן זית
מעט מלח גס ופלפל שחור
מעט רוזמרין, טימין
(צילום: שאטרסטוק)
שוטפים היטב את תפוחי האדמה ומבשלים בסיר עם מים רותחים, אין צורך לקלפם. מבשלים את התפוחי אדמה עד שהם מתרככים אך לא לגמרי (חצי שעה לערך). לאחר מכן מרפדים תבנית בנייר אפייה ומעבירים את התפוחי אדמה לתבנית.
לוקחים כוס ומועכים את התפוחי אדמה בעדינות. מזלפים מעט שמן זית על התפוחי אדמה ומתבלים במלח גס, פלפל שחור, מעט רוזמרין וטימין. בשלב זה, תוכלו גם להוסיף תבלינים שאתם אוהבים.
מכניסים את תפוחי האדמה לתנור שחומם מראש ל180 מעלות ל15 דקות.
(צילום: שאטרסטוק)