"טהרן" של כאן 11, היא אחת מהסדרות הישראליות המצליחות ביותר בכל הזמנים. היא נמכרה לאפל TV וצברה מיליוני צופים ברחבי העולם. היום (שלישי) מכריזים מפיקי הסדרה על ליהוק חדש לקראת צילומי העונה השניה – השחקנית הבינלאומית גלן קלוז.

קריירה הוליוודית
קלוז היא שחקנית הוליוודית מוכרת, בין הסרטים המוכרים בהם שיחקה ניתן למנות את "חיזור גורלי", "איר פורס 1", "יחסים מסוכנים" ו"101 כלבים וגנבים".

היא היתה מועמדת לאוסקר 7 פעמים, והיא עטורת פרסים. היא זכתה בפרס גלובוס הזהב 3 פעמים, בפרס האמי 3 פעמים, בפרס גילדת שחקני המסך פעמיים ובפרס הטוני 3 פעמים.

גלן קלוז מצטרפת לקאסט הקיים של הסדרה, ותשחק לצידה של ניב סולטן, שון טאוב ושרבין אלנבי. קלוז תגלם את התפקיד של "מרג'אן מונטזרי" – אישה בריטית, המתגוררת בטהרן.

הצילומים לעונה השניה של הסדרה יתחילו בקרוב והיא צפויה לעלות בתחילת 2022.
הסדרה "טהרן" מגוללת את סיפורה של תמר רביניאן, האקרית צעירה מיחידת 8200 שמסופחת למוסד ונשלחת תחת זהות בדויה לטהרן למשימה מסוכנת, שאמורה לתמוך בתקיפת מתקני הגרעין באיראן. תמר מוצאת את עצמה בעיר עוינת, תחת מצוד המאיים על חייה, חוברת לאקטיביסטים מקומיים ומתחברת לשורשיה המשפחתיים הנטועים באדמת איראן.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
מישהי
יפה מאד אתר סרוגים! הכתבות ההזויות שלכם בנושאים הללו עברו כל גבול. שמים תמונה של אישה במחשוף גדול.!! מי הצרכני חדשות שלכם? חילונים או דתיים? למה לפגוע ברגשות הקואים שלכם ולשים כאלה...
יפה מאד אתר סרוגים! הכתבות ההזויות שלכם בנושאים הללו עברו כל גבול. שמים תמונה של אישה במחשוף גדול.!! מי הצרכני חדשות שלכם? חילונים או דתיים? למה לפגוע ברגשות הקואים שלכם ולשים כאלה כתבות?
המשך 17:27 23.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר