אסאדו נימוח עם תפוחי אדמה בתנור | מתכון
אסאדו נימוח בפה, זה אסאדו מושלם. תמיד טוב ללוות אותו בירקות שורש שנאפים יחד איתו. קבלו מתכון פשוט לאסאדו בבישול ארוך בתנור

אסאדו הוא אחד מנתחי הבשר הכי טעימים, אבל צריך לדעת לעבוד איתו כדי להגיע למרקם וטעם מושלם. קבלו מתכון פשוט לאסאדו נימוח בבישול ארוך בתנור.
מתכון לאסאדו עם תפוחי אדמה בתנור בבישול ארוך
מרכיבים
קילו וחצי אסאדו (אפשר לעשות גם רק עם קילו)
4 כפות שמן זית
כף מלח גס
חצי כף פלפל גרוס
מעט צ'ילי גרוס
כף סילאן
3 תפוחי אדמה חתוכים גס (אפשר גם בטטה)
6 שיני שום
אופן ההכנה
1. מחממים תנור ל200 מעלות.
2. שמים את הבשר בתבנית אלומיניום גדולה. שופכים עליו שמן זית, סילאן ותבלינים ומעסים את הבשר טוב טוב, שיהיה מצופה ברוטב.
3. מפזרים שיני שום וחתיכות תפוחי אדמה ומערבבים.
4. עוטפים ב2 שכבות של נייר אלומיניום, שיהיה אטום היטב.
5. אופים על 200 מעלות למשך חצי שעה.
6. מנמיכים את חום התנור ל140 מעלות, וממיכים לאפות עוד 3 שעות.
7. מוציאים מהתנור, וחותכים את הבשר.
שימו לב – חשוב שהתבנית תהיה אטומה עם נייר האלומיניום למשך כל זמן הבישול, כדי שהבשר יתבשל ולא יתייבש.
בתיאבון!
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו