אין שאלות? אין סיקור.
כימי יום שני בשעות הצהריים מתכנסות הסיעות בכנסת לישיבה שבועית, בה נהוג שיו"ר המפלגה נותן הצהרה לתקשורת בפתח הישיבה וברוב הישיבות, אחרי ההצהרה של יו"ר המפלגה, נהוג שהוא עונה על שאלות העיתונאים.
לאחר מכן הכתבים וצלמי התקשורת יוצאים וחברי הסיעה דנים על נושאים שעל סדר היום ומקבלים החלטות על ההצבעות הקרובות במליאה ובוועדות.
מאז הבחירות מסרב ח"כ גדעון סער להשיב על שאלות עיתונאים בפתח ישיבת סיעת "תקווה חדשה", זאת בזמן שפוליטיקאים אחרים כמו יאיר לפיד, מרב מיכאלי, אביגדור ליברמן ובצלאל סמוטריץ' כן מעניקים זמן לשאלות-תשובות.

לאור העובדה שגם אחרי הקמת הממשלה, שר המשפטים החדש סער מסרב לפתוח את הישיבה לשאלות עיתונאים, החליטו תא כתבי הכנסת להחרים את הישיבה ולא להגיע לסקר את דבריו של סער.

בעבר אמרו גורמים בתקווה חדשה, כי בעתיד יינתן זמן לשאלות ובזמן המשא ומתן הם מעדיפים להימנע מכך, אך כעת לאחר הקמת הממשלה, עדיין דוברות הסיעה מסרבת לכך.
כשעה לאחר הפרסום בסרוגים, פרסם דוברו של גדעון סער, כי לאור בקשת הכתבים, תינתן אפשרות לשאלת שאלות.





תגובות
סרוגים רוצה להגיב על הרבה נושאים ברמה תרבותית לצערי המערכת שלכם בשם חופש הביטוי כל המשתתפים מנבלים פיהם ברפש ועובר את הטעם הטוב על כו תסגרו לא כל מפגר מותר לקלל או מילים רק בשפת רחוב נחותה
סער כלב בן של כלב
כולם שימותו העיקר ביבי בחוץ
אני מוסיף סער הוא חלאת המין האנושי
של מה שלשינאה וקינאה בינתיים מי שלבש בגדים כתומים זה המנהיג הדגול אולמרט הפחד מביבי משתק אותכם כנופיית רמאים כמה השקעתם בבחירות והוא מיגר אוכם
סער היית ונשארת אפס איש דוחה שחצן עלוב
היידה סער
מה עים האימא הנערת ליווי שלך? עדיין מיתרועעת עים. סודנים? לא הבנתי למה אימא שלך לבנה ואתה שחור כמו החושך,עכשיו אני מתחיל להבין חולירע בן של מנושנשת,