מבזקים
סרוגים

היועץ חושף: זו הסיבה לקרע החריף בין ליברמן לנתניהו

אבי אבוחצירא, יועצו החרדי של אביגדור ליברמן ואחד האנשים הקרובים אליו ביותר, סיפר לאחרונה על סיבת הנתק בין שר האוצר לראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו

ח' תמוז התשפ"א
היועץ חושף: זו הסיבה לקרע החריף בין ליברמן לנתניהו
היועץ חושף: זו הסיבה לקרע החריף בין ליברמן לנתניהו צילום: (צילום: יונתן זינדל/ פלאש90)

אבי אבוחצירא, יועצו החרדי של שר האוצר אביגדור ליברמן, חשף לאחרונה בשיחה סגורה את הסיבה לקרע החריף בין ליברמן לראש הממשלה לשעבר בנימין נתניהו, וחבר הכנסת אריה דרעי.

ליברמן: בעזרת ה' החרדים יבלו הרבה שנים באופוזיציה
ליברמן: בעזרת ה' החרדים יבלו הרבה שנים באופוזיציהצילום: ליברמן: בעזרת ה' החרדים יבלו הרבה שנים באופוזיציה

על פי הדיווח בעיתון 'מעריב', בשיחה עם החבורה הוותיקה של ליברמן מימי הליכוד, סיפר אבוחצירא: "המסמר האחרון בידידות ובשיתוף פעולה של עשרות שנים, היה שורה ארוכה של תלונות אנונימיות שהוגשו למשטרה ולמס הכנסה נגד איווט ושני בניו. מי שהגיש את אותן תלונות השתמש בשירותיהן של חברות חקירה פרטיות, כשהחשבון שולם בידי מקורות עלומים בחו"ל. איווט משוכנע עד היום כי ביבי מעורב בעניין, כשבאותו רגע הוא הפך מיריב פוליטי לאויב שאין לו סליחה ומחילה".

על הנתק מדרעי – שהיה אחד מחבריו הטובים של ליברמן – סיפר אבוחצירא: "אריה דרעי, חבר הנפש לשעבר של איווט, מכר כנראה את ליברמן אצל נתניהו ועדכן אותו בדבר שיחות אישיות שהתנהלו ביניהם. כשזה נודע לאיווט, דרעי נשרף באותו רגע לחלוטין. גם החרדים וגם ביבי שכחו שעם איווט לא מתעסקים. השבוע הם למדו את זה על בשרם וכדאי להם לקחת את זה בחשבון גם לעתיד".

אבי אבוחצירא אביגדור ליברמן בנימין נתניהו