אחרי הפרסומים על החתונה החשאית של פרשן ערוץ 20, שמעון ריקלין, עם מו"ל 'גלובס' אלונה בראון, השניים הכחישו את הדיווח ואף התלוצצו בטוויטר.

כזכור, מוקדם יותר היום דווח באתר 'מעריב' כי ריקלין ובראון נישאו השבוע בחשאי בחתונה מצומצמת מאוד. השניים סירבו בתחילה להתייחס לדיווח, אך מאוחר יותר פרסמו בחשבונות הטוויטר שלהם ציטוטי הכחשה.

תחילה היה זה ריקלין שצייץ: "השמועות והידיעות על חתונתי עם אלונה בר און אינן נכונות. עיתונות או נמות. נא לחזור לשגרה".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

ינון מגל ושמעון ריקלין: "נצביע לסמוטריץ'". ארכיון

אלונה בר-און הגיבה אף היא וכתבה: "קראתי בעיתון מעריב שהתחתנתי. חבל שלא הוזמנתי". ריקלין הגיב לפרסום של בר און וכתב: "חבל שלא הגעת, חיכיתי שעות".

עיתונאים רבים ברשת לא יכלו להישאר אדישים נוכח החתונה שלא התקיימה, והגיבו לריקלין ובראון. אראל סג"ל כתב: "באמת נעלבתי כבר חשבתי שאתם לא אוהבים אותי".