אם אתם מחפשים מתכון בלי הרבה כלים לשטוף ומעט זמן הכנה, המתכון הבא הוא בשבילכם: פסטה רוזה בסיר אחד בלבד
מצרכים:
1 בצל קטן
2 שיני שום
2 כפות שמן
5 כפות רסק עגבניות
פפריקה מתוקה
מעט מלח, פלפל שחור
300 גרם פסטה (חצי אריזה לערך)
2 כוסות מים רותחים
1 שמנת לבישול (250 מ"ל)
מעט פרמז'ן
מעט בזיליקום טרי

אופן ההכנה:
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד להזהבה. מוסיפים 2 שיני שום קצוצות ורסק עגבניות ומערבבים היטב. מתבלים בפפריקה, פלפל שחור מלח (בשלב זה, ניתן להוסיף תבלינים נוספים שאתם אוהבים) מערבבים היטב ומבשלים במשך מספר דקות.
לאחר מכן, מוסיפים את הפסטה (ישר מהאריזה). מוסיפים מים רותחים בכמות שתכסה בדיוק את הפסטה ומערבבים היטב. מכסים את הסיר ומערבבים כל כמה דקות.
כשהמים הצטמצמו, מוסיפים שמנת לבישול ומבשלים עד שהפסטה מתרככת (חשוב להמשיך לערבב כל כמה דקות). כאשר הפסטה התרככה, היא מוכנה! בעת הגשת הפסטה הוסיפו מעט גבינת פרמז'ן ועלי בזיליקום לשדרוג המנה!
בתאבון!
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
הרב פיינשמעקער
אפשר לחשוב כמה זמן לוקח לרחוץ סיר נוסף.
11:32 15.06.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר