רגע לפני כניסת השבת, יאיר נתניהו, פרסם פוסט מרגש בו הוא פונה לאביו, ראש הממשלה בנימין נתניהו, והודה לו על ההישגים אליהם הוא הוביל את מדינת ישראל בכל שנות שלטונו.

נתניהו הבן פרסם תמונה שלו כילד עם אביו וכתב: "אבא, אני כל כך מעריץ ואוהב אותך, אתה אחד המנהיגים הגדולים שקמו לעם היהודי, תודה על כל מה שעשית למען המדינה שלנו בעשורים האחרונים".

יאיר נתניהו מנה חלק מההישגים של אביו וכתב: "תודה שהמשכת להוביל את המדינה להצלחות ענקיות – הפיכת ישראל למעצמה מדינית וטכנולוגית, רישות הארץ בכבישים ורכבות, בניית הגדר בגבול מצרים שעצרה את ההסתננות מאפריקה, מיגור הקורונה, 4 הסכמי שלום עם מדינות ערב, הפיכת ישראל לאחת מ-20 המדינות העשירות בעולם והעשור הביטחוני הטוב ביותר, עם כמות ההרוגים ממלחמות ופיגועים, הנמוך מאז קום המדינה".

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

יאיר נתניהו בשאלה לאמנון אברמוביץ' (ארכיון)

בסוף דבריו שיגר נתניהו הבן עקיצה לעבר כלי התקשורת וכתב: "למרות מסע הציד, ההסתה וביזוי כנגדך וכנגד משפחתנו על ידי התקשורת והדיפ סטייט הישראלי.