חדשות

לפיד מברך: "ממשלת האחדות יוצאת לדרך"

יו"ר יש עתיד בירך את יו"ר הכנסת יריב לוין על קביעת הדיון להשבעת הממשלה ביום ראשון: "ממשלת האחדות יוצאת לדרך לטובת אזרחי מדינת ישראל". במקביל, הסיעות החרדיות יכנסו ישיבה משותפת על רקע החשש מהממשלה

לפיד מברך: "ממשלת האחדות יוצאת לדרך"
צילום: (צילום: גילי יערי\פלאש 90)

לאחר שיו"ר הכנסת הודיע כי ממשלת בנט לפיד תושבע ביום ראשון הקרוב, יו"ר יש עתיד יאיר לפיד בירך בטוויטר את יריב לוין על קביעת הדיון להשבעה. בדבריו אמר כי הוועדה המסדרת תתכנס לקביעת סדר היום.

"זה קורה! מודה ליו"ר הכנסת, יריב לוין, על קביעת מועד ההשבעה ביום ראשון. ח"כ קארין אלהרר תכנס את הוועדה המסדרת לקביעת סדר היום. ההסכמים הקואליציוניים יונחו על פי חוק" אמר. "ממשלת האחדות יוצאת לדרך לטובת אזרחי מדינת ישראל".

שר הביטחון בני גנץ הוסיף ואמר בקיצור: "ביום ראשון ישראל תצא לדרך חדשה". יו"ר ישראל ביתנו אביגדור ליברמן צייץ: "עוד קצת וזה קורה. ממשלה שבאה לשקם את הכלכלה, באה לעבוד, באה לעשות כאן סדר".

לוין עלה בידי לפיד
לוין עלה בידי לפיד| צילום: יו"ר הכנסת מכריז כי עלה בידי לפיד להרכיב ממשלה (צילום: ערוץ הכנסת)

בתוך כך, במפלגות החרדיות יקיימו ישיבה משותפת בשעה 13:30 על רקע פרסום ההסכמים הקואליציוניים של הממשלה המתגבשת והחשש מפני פגיעה במגזר החרדי. בהודעה משותפת נאמר כי "עם פרסומם של ההסכמים הקואלציוניים ולנוכח הסכנה של הקמת ממשלת שמאל חילונית, והגזרות החמורות הצפויות לקיום עולם התורה, ולצביון היהודי של מדינת ישראל, תתכנסנה סיעות יהדות התורה וש"ס לישיבה משותפת, והערכות לבאות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

29
14
בלה
08.06.21

לפיד ממשלת שינאה שלך לנתניהו כמה רזה שלא תיפול יש מחלה אנורקסית 26שרים כמה סגני שרים פה לא נגמר חוק נורווגי תתבייש לך 17מנדטים נתתה ל6 מנדטים בלבד להיות בובה מריונטה גועל נפש