חדשות

חשש ממרד: בנט מכנס את סיעת 'ימינה'

ראש הממשלה המיועד, נפתלי בנט, מכנס הבוקר את חברי סיעת ימינה לראשונה מאז הודעתו של ניר אורבך כי הוא מתנגד להקמת ממשלת בנט-לפיד

חשש ממרד: בנט מכנס את סיעת 'ימינה'
צילום: צילום: יונתן זינדל \ פלאש 90

על רקע הלחץ הכבד המופעל על חברי הכנסת של ימינה להצביע נגד ממשלת בנט-לפיד, יו"ר המפלגה וראש הממשלה המיועד נפתלי בנט, מכנס הבוקר (שישי) את חברי מפלגתו.

חדשות סרוגים

זו הפגישה הראשונה מאז הודעתו של חבר הכנסת ניר אורבך כי הוא מתנגד להקמת הממשלה. אורבך עצמו יגיע לפגישה וההערכה היא כי הוא לא ימנע את הקמת הממשלה אלא יצביע בעד או שיפרוש.

בנט ואורבך נפגשו מספר פעמים בימים האחרונים ובימינה מעריכים כי אורבך לא יהווה מכשול להקמת הממשלה. בהודעה שפרסם אתמול אורבך אחרי פגישה עם בנט הוא כתב: ""נפתלי ואני הולכים יחד בדרך נאמנה ומשותפת מזה שנים ארוכות".

מה הרב אלישע היה אומר לניר אורבך
מה הרב אלישע היה אומר לניר אורבך| צילום: מה הרב אלישע היה אומר לניר אורבך?

לדבריו: "הצטרפתי לימינה בראשות נפתלי בנט עם הסתכלות ארוכת טווח לטובת מדינת ישראל. אעשה הכול כדי שזה יצליח".

אורבך התייחס גם לחיזורים מצידו של ראש הממשלה בנימין נתניהו ואמר: "אין לי שום כוונה לנהל שיחות עם מי שלא נקפו אצבע בחודשיים האחרונים להקים ממשלת ימין".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

21 תגובות
18
רון
04.06.21

איימן עודה מהיום אם צריך יש לבנט את האצבע שלי כל הכבוד אורבך סלימן כהנה לקרא אני לא פונה הוא ללא אידאולוגיה

הצטרפו אלינו