חדשות

עמית סגל נמנע מהסקת מסקנות: "יש כמה סדקים"

עמית סגל על ההצבעות להחלפת יו"ר הכנסת : "אורבך לא היחיד שימשוך את חתימתו". על הקמת הממשלה: "עברנו הרבה מהפכים ששווה להימנע ממסקנות מוקדמות"

עמית סגל נמנע מהסקת מסקנות: "יש כמה סדקים"
צילום: Photo by Olivier Fitoussi/Flash90

פרשן חדשות 12, עמית סגל, מנתח את המפה הפוליטית אחרי הודעתו של יאיר לפיד כי עלה בידו להקים ממשלה, ואומר כי משיכת החתימה של ניר אורבך אינה היחידה וכי ישנם סדקים נוספים.

"מה זאת הממשלה הזאת?", אמר סגל בראיון לרדיו 103FM, "זה יצור חסר תקדים בפוליטיקה הישראלית, זו לא ממשלה קוהרנטית יציבה שרק מחכה לקום ורבים על תיק הבריאות".

סגל הוסיף כי "יש פה נתון חסר תקדים כשכל אחד מחברי הכנסת, באמת מספיק שאיזה אורבך אחד לא בא והכל קורס. מספיק שאחד לא מגיע להצבעה ולא תהיה ממשלה. אנחנו לא באמת יודעים אתה יכול להגיע להצבעה ולגלות שזאת בחרה וזה נמנע".

מה הרב אלישע היה אומר לניר אורבך
מה הרב אלישע היה אומר לניר אורבך| צילום: מה הרב אלישע היה אומר לניר אורבך?

על האפשרות שהממשלה לא תקום בסוף אמר סגל: "באמת כדאי לחכות שבוע, עברנו כל כך הרבה המהפכים ששווה להימנע ממסקנות מוקדמות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

43
26
גל
03.06.21

אני מאמין שתקום לשבועיים ממשלה וגם אם תנסה לעשות דברים יצירתיים היא תיפול מהנגודיות