מבזקים
סרוגים

קלמן ליבסקינד: אחת מגניבות הבחירות הגדולות שהיו פה

עיתונאי 'מעריב' קלמן ליבסקינד נגד נפתלי בנט ואיילת שקד: "אם מצביעיהם היו יודעים שיעשו את ההיפך, האם היו נותנים להם את אותם 7 מנדטים? ברור שהתשובה שלילית"

גיא עזרא | חדשות סרוגים
כ' סיון התשפ"א
קלמן ליבסקינד: אחת מגניבות הבחירות הגדולות שהיו פה

עיתונאי 'מעריב' קלמן ליבסקינד, מותח בקורת על נפתלי בנט ואיילת שקד, בעקבות החלטתם להקים ממשלה בתמיכת המפלגות הערביות, בניגוד להבטחות שהם פיזרו לפני הבחירות.

לפיד צפוי להודיע היום כי הצליח להקים ממשלה
לפיד צפוי להודיע היום כי הצליח להקים ממשלהצילום: לפיד צפוי להודיע היום כי הצליח להקים ממשלה

"נפתלי בנט ואיילת שקד נשבעו לפני הבחירות שוב ושוב שלא יכתירו את לפיד לראש ממשלה, שלא יישבו עם מרצ, ושלא ייתמכו על ידי רע"מ", הזכיר ליבסקינד.

לדבריו: "אם מצביעיהם היו יודעים שיעשו את ההיפך, האם היו נותנים להם את אותם 7 מנדטים? אם התשובה שלילית, וברור שהיא כזו, הרי שמדובר באחת מגניבות הבחירות הגדולות שהיו פה".

אחרי לילה של שיחות עם כלל מפלגות גוש מתנגדי נתניהו, יו"ר מפלגת 'יש עתיד', צפוי להודיע הערב לנשיא המדינה ראובן ריבלין, כי עלה בידיו להקים ממשלה.

מיד אחרי נאומו של יו"ר ימינה, נפתלי בנט, התכנסו הצוותים של יש עתיד, ימינה, תקווה חדשה וכחול לבן וישבו עד שלוש לפנות בוקר. בנוסף צוות של יו"ר ועדת הכספים הצפוי, עודד פורר מישראל ביתנו, פעל מול אנשי האוצר על נושאים תקציביים.

איילת שקד ימינה נפתלי בנט קלמן ליבסקינד