חברת וואטסאפ הודיעה כי משתמשים שלא אישרו את תנאי השימוש החדשים של האפליקציה לא ייחסמו בשלב הזה – ויוכלו להמשיך להשתמש בה כרגיל ללא פגיעה בפונקציונליות. מדובר בשינוי כיוון משמעותי לחברה, שהצהירה בעבר כי משתמשים שיסרבו לאשר את התנאים החדשים יוגבלו ולבסוף ייחסמו לחלוטין.
דובר חברת וואטסאפ אמר לאתר הטכנולוגיה "The Verge" כי "בעקבות דיונים שניהלנו לאחרונה עם רשויות שונות ועם מומחים לפרטיות, אנחנו רוצים להבהיר שלא נגביל את הפונקציונליות של וואטסאפ עבור מי שטרם אישרו את העדכון". עם זאת, האפליקציה תמשיך להזכיר למשתמשים שעליהם לאשר את העדכון מדי פעם. לטענת החברה, רוב המשתמשים באפליקציית המסרים כבר אישרו את תנאי השימוש החדשים.
כזכור, השינוי במדיניות הפרטיות היה אמור לצאת לפועל כבר בפברואר האחרון, אך הפרסום של וואטסאפ בעניין עורר סערה רבה בכל העולם – זאת לאחר שנכתב בתנאים כי החברה תוכל לשתף מידע אישי על הגולשים עם חברת פייסבוק. כתוצאה רבים החליטו לנטוש את האפליקציה ולעבור למתחרות, שרשמו אלפי משתמשים חדשים בימים אחרי ההודעה הראשונית. לבסוף, הוחלט להעביר את תאריך הכניסה לתוקף של המדיניות החדשה ל-15 במאי.
מה דעתך בנושא?
1 תגובות
0 דיונים
יצחק
מה קורה
19:38 30.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר