ארץ נהדרת תחת אש: כתבי השטח של חדשות 12, הפכו בעקבות המצב המדיני ומבצע "שומר החומות" לכוכבים של הרגע. בעקבות הדיווחים הרבים שלהם בתקופה האחרונה, הזוג החרוץ והפוטוגני יזכה לחיקוי זוגי ראשון היום (חמישי) בארץ נהדרת.

אדווה כבר זכתה לחיקוי בארץ נהדרת על ידי ליאת הר לב המוכשרת בעבר, כאשר אדווה, כתבת התחקירים רודפת אחרי נוכלים. הערב בן זוגה, גלעד, יזכה לחיקוי ראשון שיבוצע על ידי אורי לייזרוביץ ואנחנו לא יכולים לחכות.

אדווה דדון. (צילום: מתוך חדשות 12)

לזוג בת שנולדה בחודש ינואר האחרון, כשגלעד נשאל בפאנל חדשות 12 בנוגע לביתו השיב: "אנחנו זקוקים לבייביסיטר". אחר כך, כשגלעד צפה בסרטון בו אדווה מדווחת מהשטח תחת ירי רקטות אמר: "אני מכיר את אדווה, ויש בה עוז, כוח ואנרגיה ושום דבר ממה שהיא עשתה לא מפתיע אותי. אנחנו מדרבנים אחד את השנייה לתת את כל מה שניתן בשביל להעביר לצופה את מה שהוא צריך לקבל, גם בעיתות כאלה"