רוטמן: מקווה שיהודה גליק יחזור בו מהשקרים
חבר הכנסת לשעבר יהודה גליק, שפרש מהבחירות לנשיאות המדינה, תקף את חבר הכנסת שמחה רוטמן וטען כי רוטמן לא תמך בו לנשיאות בגלל תמיכתו של גליק במנסור עבאס. רוטמן התנער מהדברים וקרא לגליק לחזור בו מדבריו

חבר הכנסת לשעבר יהודה גליק, שהודיע אתמול (רביעי) על פרישה מהבחירות לנשיאות המדינה, תקף הבוקר את חבר הכנסת שמחה רוטמן מהציונות הדתית, וטען שהוא אמר לו כי לא יתמוך בו לנשיאות בגלל שהוא פרסם תמיכה במנסור עבאס לאחר שהאחרון ביקר בבית כנסת בלוד. רוטמן בתגובה התנער מהדברים ודרש מגליק להתנצל על דבריו.
)דבריו של גליק החל מ-1:40:00)
בראיון לרדיו 'גלי ישראל' הבוקר, סיפר גליק: "בערב חג נסע מנסור עבאס לבית כנסת בלוד ואמר שזה נגד האיסלאם לפגוע בבית כנסת. כתבתי בטוויטר 'כל הכבוד מנסור עבאס".
גליק המשיך וסיפר כי "ח"כ שמחה רוטמן סימס לי: 'מי שכותב כל הכבוד לנאצי – לא יקבל את התמיכה שלי', אז אולי אני שמאלני מדי בשביל רוטמן".
רוטמן כאמור השיב לדבריו של גליק ואמר כי "אין אדם נתפס על צערו".
לדברי רוטמן: "הדברים שיהודה ייחס לי בשידור, מעולם לא נאמרו ולא נכתבו על ידי. כמובן שגם לא השתמשתי במילה 'נאצי' או במילה קרובה לה, בשום הטיה שהיא".
רוטמן הוסיף כי "אני מקווה ובטוח שכשיהודה יתגבר על הכעס והתסכול, הוא יתנצל ויחזור בו מהדברים השקריים שהטיח בי".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו