האם ההתקרבות בין נתניהו לגנץ בעקבות המבצע בעזה תביא להקמת ממשלת רוטציה?
במפלגת 'כחול לבן' מכחישים בתוקף את הדיווחים לפיהם יו"ר המפלגה בני גנץ, מנהל עם ראש הממשלה בנימין נתניהו, משא ומתן לקראת כניסה לממשלת נתניהו השישית.

אחרי הדיווחים בחדשות 12 על כך שהשניים מעבירים ביניהם מסרים בנוגע לרוטציה ולשינויים במערכת המשפט, מפלגתו של שר הבטחון מבהירה כי מדובר בספינים של נתניהו.
"גם שקר וספינים אובססיביים שיחזרו עליהם אלף פעם לא יהפכו לאמת", נמסר מהמפלגה. "כבר הוצע לגנץ הכל, כולל כניסה לבלפור מחר. גנץ התחייב ומחויב לגוש השינוי. אין שיחות, אין קריצות, אין משא ומתן. יש מערכה צבאית אותה מנהל גנץ באחריות, זה לא הזמן לפוליטיקה", לשון ההודעה.

כזכור, מוקדם יותר הערב דיווחו כתבי חדשות 12, עמית סגל ודפנה ליאל, כי גנץ מנהל משא ומתן עם נתניהו. על פי הדיווח, גנץ יהיה ראשון לשנה וחצי ושר הביטחון, נתניהו יהיה שר החוץ וראש הממשלה החליפי ויישאר בבלפור.

בנוסף, בניגוד לפעם הקודמת הממשלה לא תהיה פריטטית, וגנץ יקבל 6 שרים וזכות וטו בתחומים מסויימים. עוד דווח כי סלע המחלוקת המרכזי הוא השליטה במשרד המשפטים ובמינויים המשפטיים.
בכחול לבן כאמור מכחישים את הדיווח. כך גם בלשכתו של ראש הממשלה.





תגובות
בשביל מה ביבי פרק ממשלה, עצר תקציב מדינה, מנע איוש תפקידים? בשביל להציע לגנץ רוטציה?
רק ביבי
הבית בבלפור חייב לההרס לאלתר מהר סמל דיקטטורה צריך להרוס את הבית שמסמל את הדיכוי והעריצות העיקר לא לעזוב את בלפור
סער האשם היחיד חבל שחוזרים על שקר. סער הוא הגורם היחיד שמונע הקמת ממשלת ימינית שפויה ויציבה. לפני הבחירות הוא טען שהו בוגר נוער התחייה. אז אולי בגנים שלהם זה להמליך את השמאל.
מה לא ברור פה?! גנץ רק בממשלת שינוי! ספינים! "גנץ וכחול לבן אמרו בבירור: "גם שקר וספינים אובססיביים שיחזרו עליהם אלף פעם לא יהפכו לאמת! כבר הוצע לגנץ הכל, כולל כניסה לבלפור מחר. גנץ התחייב ומחויב לגוש השינוי. אין שיחות, אין קריצות, אין משא ומתן. יש מערכה צבאית אותה מנהל גנץ באחריות, זה לא הזמן לפוליטיקה"! למי אתם מאמינים? לביבי השקרן כרוני ולשופר שלו עמית סגל?!