חדשות המגזר

עשרות מתנדבים סייעו לשיפוץ בית הכנסת בלוד

בעקבות הפרסום בסרוגים על הצתת בית הכנסת בלוד, עשרות מתנדבים הגיעו היום לבית הכנסת דוסא והחלו לסייע בשיפוץ המקום. בקהילה הודו לציבור: "מה שנותן לנו את הכוח זה התמיכה של עם ישראל"

עשרות מתנדבים סייעו לשיפוץ בית הכנסת בלוד
צילום: (צילום: נעם דרייפוס)

יחד ננצח: בעקבות הפרסום אמש בסרוגים על הצתת בית הכנסת בלוד, עשרות מתנדבים הגיעו היום (ראשון) לבית הכנסת דוסא והחלו לסייע בשיפוץ המקום. בקהילה הודו לתומכים וקראו לציבור להמשיך בסיוע אל מול הפרעות האלימות באזור.

אנחנו ננצח: כולנו תומכים בלוד -זה הזמן לעזור>>

(צילומים: נעם דרייפוס)

כאמור, בסוף השבוע נפתח קמפיין מימון המונים שהעלתה קהילת רמת אשכול בלוד, בו הם קוראים לעם ישראל להצטרף למלחמה על הבית. בדבריהם ביקשו מהציבור לתרום על מנת לתת להם את הכוח לנצח ולהרים את הדגל ולהיות שותפים בתהליך השיקום ובהרחבת המבנים שנשרפו.

"יחד ננצח": תושבי לוד קוראים לעזרתכם

בית כנסת דוסא
בית כנסת דוסא| צילום: (צילום: נעם דרייפוס)

התושבים מספרים שהתמיכה האדירה נותנת לצד הסיוע המורלי והטכני אפשרות להמשיך לתכנן הלאה כיצד להגביר פעילות וחיים יהודיים בעיר לוד. לדבריהם, "מה שנותן לנו את הכוח זה התמיכה של עם ישראל"

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הניתוחים, הפרשנויות והסיפורים החמים, מוגשים בצורה מעמיקה וממוקדת ישר למייל

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

תגובות

8
5
לוחם
16.05.21

לגרש ערבים שיבואו לעזור לא לתת לאף ערבי לעזור. לא לאפשר להם להתייפייף על הגב שלנו. לגרש אותם

1
אני
16.05.21

/ לא מגרשים חושך בעוד חושך אלא בעוד אור. לחזק את הערבים המתונים; את אלה שרוצים בקיום משותף ועכשיו שותקים. אם הגרעין התורני- שהוא פעולה מבורכת כשלעצמה; היה בשכונות יהודיות ולא בשכונת רמת אשכול לא הייתה תסיסה בלוד. גרנו בעיר 10 שנים; לאחר נשואי לבן לוד. כל המשפחה המורחבת התגוררה בשכונות יהודיות, בעלי נשא נשק כעובד לשעבר בשירות המדינה. מעולם: לא הייתה בעיה. מעולם לא הסתובבנו עם נשק ברחובות. כשאתה מביא סדין אדום לשור מועד,; אל תצפה שיהפוך לכבשה פועה.

2
מ.ו
16.05.21

לשרוף בית כנסת זה אומר מלחמת דת ופה יש לעשות טיפול שורש

3
אילן
17.05.21

נכון, לפרוץ לבית כנסת ומסגד (אל אקצה) זו מלחמת דת והיא מסוכנת יותר מכל מלחמה אחרת... אלו הן התוצאות כאשר ביבי דואג שבין גביר יהיה ח"כ.

4
מ.ו
16.05.21

אשריכם עם ישראל מי יכול עלינו מאוחדים באהבה

3
חנה
16.05.21

ברחנו מהמדינות המוסלמיות שבהם עברנו פוגרומים ופה בישראל השמאל והליברלים הביאו את הערבים למדינה כדי שימצצו את דמנו עד מוות.