מבזקים
סרוגים

מטחים כבדים לדרום: בת 87 נחבלה בראשה ונפטרה

הירי לעבר ערי ישראל לא פוסק. מטח של עשרות רקטות נורה לדרום, במהלכו נהרגה אישה בת 87 שנחבלה בראשה בדרך לממ"ד. חיל האוויר ממשיך לתקוף ברצועה

גיא עזרא | חדשות סרוגים
ג' סיון התשפ"א
מטחים כבדים לדרום: בת 87 נחבלה בראשה ונפטרה
מטחים כבדים לדרום: בת 87 נחבלה בראשה ונפטרה צילום: (צילום: נעם רבקין פנטון\ פלאש90)

מעל ל-300 רקטות נורו היום (חמישי) מעה לשטח ישראל. במקביל, כלי טיס רבים של חיל האוויר מבצעים תקיפות נרחבות נגד יעדים של ארגוני הטרור חמאס והג'יהאד האיסלאמי ורושמים הישגים חשובים.

3 רקטות שוגרו מלבנון, אזעקות באשקלון ואשדוד
3 רקטות שוגרו מלבנון, אזעקות באשקלון ואשדודצילום: 3 רקטות שוגרו מלבנון, אזעקות באשקלון ואשדוד

לפני כמחצית השעה נורה מטח לעבר ערי הדרום, במהלכו אישה בת 87 נחבלה בראשה בדרכה למרחב המוגן. היא פונתה לבית החולים במצב קשה ושם נקבע מותה.

מבירור ראשוני עולה כי האישה הייתה במקלחת בזמן האזעקה, וככל הנראה החליקה ביציאה ממנה כשמיהרה למרחב המוגן. היא, כאמור, נחבלה קשות בראשה ונפטרה בבית החולים.

במקביל, מטוסים של חיל האוויר ממשיך כל העת לתקוף יעדים בעזה. מטוס קרב וכלי טיס של צה"ל תקפו מוקדם יותר היום מספר מבנים בהם מאוכסנים אמצעי לחימה רבים של ארגון הטרור חמאס והג'יהאד האיסלאמי. אחד ממחסני האמל"ח שהותקפו, היה בביתו של פעיל מהמערך הימי של ארגון הטרור חמאס.

חיל האוויר חמאס עזה