נמס בפה: סלמון במייפל וטריאקי, על מצע פלפלים - סרוגים

נמס בפה: סלמון במייפל וטריאקי, על מצע פלפלים

זה מתחיל בפלפלים בכל צבעי הקשת - אדומים, צהובים, ירוקים וכתומים וממשיך בפרוסות דג סלמון טרי, פרוסות בצל, טריאקי ומייפל. 25 דקות בתנור ויש לכם ארוחה נהדרת. המתכון

שירן שלו, חדשות סרוגים
נמס בפה: סלמון במייפל וטריאקי, על מצע פלפלים
  סלמון עם מייפל ופלפלים. נהדר (shutterstock)

סלמון במייפל וטריאקי, על מצע פלפלים

זה מתחיל בפלפלים בכל צבעי הקשת – אדומים, צהובים, ירוקים וכתומים וממשיך בפרוסות דג סלמון טרי, פרוסות בצל, טריאקי ומייפל.  25 דקות בתנור ויש לכם ארוחה נהדרת. המתכון

● מצטרפים לדף הפייסבוק של סרוגים ונשארים מעודכנים כל הזמן

החומרים:

פרוסות דג סלמון טריות

פלפלים בכל הצבעים – ירוקים, כתומים, אדומים וצהובים

פרוסות בצל

3 כפות רוטב טריאקי

3 כפות סירופ מייפל

מעט שמן זית

אבקת שום

מעט מלח

סלמון במייפל וטריאקי, על מצע פלפלים – אופן ההכנה:

משרים את פרוסות הסלמון בטריאקי, שמן זית, שום מלח ומייפל. בינתיים פורסים את הפלפלים לפרוסות וצולים אותן בתנור יחד עם חתיכות הבצל.

כשהן צלויות, מוציאים את התבנית ומוסיפים את פרוסות הדג יחד עם המשרה. מוסיפים מעט מייפל מעל פרוסות הדג. אופים בתנור כ-20 דקות, או עד שהדג מוכן לשביעות רצונכם.

בתיאבון.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו