קל וטעים: מתכון לקנלוני במילוי גבינות ובזיליקום
מחפשים רעיון טעים לארוחה חלבית מרשימה? לקראת שבועות המתקרב סידרנו לכם מתכון פשוט לפסטה קנלוני במילוי גבינות ובזיליקום שתשמחו להכין שוב ושוב
מתכון לקנלוני במילוי גבינות ובזיליקום
מחפשים רעיון טעים לארוחה חלבית מרשימה? לקראת שבועות המתקרב סידרנו לכם מתכון פשוט לפסטה קנלוני במילוי גבינות ובזיליקום שתשמחו להכין שוב ושוב
מצרכים:
חבילת פסטה קנלוני בצורת צדפים או צינורות
למילוי:
צרור עלי בזיליקום טרי קצוץ
צרור עלי תרד קצוץ (לא חובה)
150 גרם גבינה בולגרית או פטה
3 שיני שום, כתושות דק
1/2 כוס גבינת פרמזן/ צהובה/ מוצרלה מגורדת דק
1 חבילת גבינת ריקוטה
1 ביצה
1 כף קמח
מלח ופלפל שחור
לרוטב:
1 צנצנת רוטב עגבניות
להקרמה: גבינת פרמזן / צהובה /מוצרלה מגורדת דק
אופן ההכנה:
1. מחממים תנור על 180 מעלות
2. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המילוי
3. שופכים בתחתית של תבנית עגולה או פיירקס חצי מכמות רוטב העגבניות ומסדרים את ה הקנלוני בעמידה (שהחור למילוי כלפי מעלה)
4. בעזרת כפית או שקית זילוף ממלאים את הקנלוני, ולאחר מכן שופכים מעל את יתרת הרוטב ו-1/3 כוס מים חמים ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת
5. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.
6.מסירים את הכיסוי ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה ומגישים
בתאבון!
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו