קל וטעים: מתכון לקנלוני במילוי גבינות ובזיליקום

קל וטעים: מתכון לקנלוני במילוי גבינות ובזיליקום

מחפשים רעיון טעים לארוחה חלבית מרשימה? לקראת שבועות המתקרב סידרנו לכם מתכון פשוט לפסטה קנלוני במילוי גבינות ובזיליקום שתשמחו להכין שוב ושוב

author-image
לא רק יפה: הפסטה שתרצו להכין בשבועות הקרוב
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לקנלוני במילוי גבינות ובזיליקום

מחפשים רעיון טעים לארוחה חלבית מרשימה? לקראת שבועות המתקרב סידרנו לכם מתכון פשוט לפסטה קנלוני במילוי גבינות ובזיליקום שתשמחו להכין שוב ושוב

מצרכים:
חבילת פסטה קנלוני בצורת צדפים או צינורות
למילוי:
צרור עלי בזיליקום טרי קצוץ
צרור עלי תרד קצוץ (לא חובה)
150 גרם גבינה בולגרית או פטה
3 שיני שום, כתושות דק
1/2 כוס גבינת פרמזן/ צהובה/ מוצרלה מגורדת דק
1 חבילת גבינת ריקוטה
1 ביצה
1 כף קמח
מלח ופלפל שחור
לרוטב:
1 צנצנת רוטב עגבניות
להקרמה: גבינת פרמזן / צהובה /מוצרלה מגורדת דק

אופן ההכנה:

1. מחממים תנור על 180 מעלות

2. בקערה גדולה מערבבים את כל מרכיבי המילוי

3. שופכים בתחתית של תבנית עגולה או פיירקס חצי מכמות רוטב העגבניות ומסדרים את ה הקנלוני בעמידה (שהחור למילוי כלפי מעלה)

4. בעזרת כפית או שקית זילוף ממלאים את הקנלוני, ולאחר מכן שופכים מעל את יתרת הרוטב ו-1/3 כוס מים חמים ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת

5. מכסים בנייר כסף ואופים בתנור שחומם מראש במשך 30 דקות.

6.מסירים את הכיסוי ואופים עוד 15-20 דקות עד הזהבה ומגישים

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו