ליהיא גרינר מתנצלת: יממה לאחר שהביעה את דעתה על האסון הקשה במירון ועוררה סערה עצומה ברשת. כוכבת הריאליטי החליטה להתנצל מעומק ליבה על דבריה הקשים שהובילו לגל של תגובות קשות ואיומים על חייה.
בסרטון שהעלתה לרשת, גרינר הביעה התנצלות בדמעות והסבירה את כוונתה בכך שכינתה את החרדים שהשתתפו בהילולה חיות: "אני באמת מתנצלת מעומק הלב.. אתם עומדים על זה שאמרתי שזה כמו חיות, אבל אמרתי את זה על הכמות של האנשים, על העומס, זה כמו עדר וזה מה שעלה לי לראש, זה לא שהתכוונתי אליהם ספציפית".
לאחר ההתנצלות גרינר התחננה שיפסקו להטריד אותה: "אני מקבלת איומים, אנשים שולחים לי הודעות לווטסאפ האישי שלי, מתקשרים אלי אנשים זרים, זה לא חוקי חבר'ה.. אני לא הרגתי אף אחד, בסה"כ הבעתי דעה" והסבירה: "בגלל שהייתי עצובה הבעתי את הרגש שלי, שיתפתי וקיללתי כי זה לא אמור לקרות".
כזכור בעיצומו של היום הקשה במירון, יום שישי האחרון, גרינר העלתה בחשבון האינסטגרם שלה סדרת סטוריז, בהם הביעה כעס על המגזר החרדי והפנתה אצבע מאשימה על התנהגותם: "תראו מה עשיתם..דרכתם על אנשים, דרכתם עליהם. כל הגברים החרדים האלו, מה זה? לא ראיתי חיות כאלה".
שעות בודדות לאחר מכן גרינר מחקה את הסטוריז והעלתה התנצלות על דבריה: "קיבלתי מבול של טלפונים והודעות. דיברתי ממקום של כאב וצער, איפה האחריות? אנחנו בסיומו של משבר הקורונה וסוף סוף לפתע מגיע האסון הזה! למה להידחס יחד עם עוד מספר אלפים במקום כזה צפוף?.."
גרינר הוסיפה: "אני מבינה שלא הבעתי את עצמי מספיק בשביל להעביר את המסר, יכול להיות שזה לא הזמן ועל כך אני מתנצלת. הייתי בסערת רגשות על אובדן חיים של אנשים, ילדים וקרובי משפחה. זה לא נתפס ואני לא מצליחה להבין איך האסון הזה קרה! ליבי עם המשפחות השכולות".

על אף ההתנצלות רבים יצאו נגד גרינר, בניהם אושיות רשת ואמנים. הסופרת סמדר שיר, צופית גרנט, טל גלבוע ועוד הביעו כעס על דבריה הקשים ואף הזמרת נרקיס פרסמה את ההתכתבות האישית בינה לבין גרינר, בה הביעה זעזוע על דבריה וביקשה: "בואו ננסה בכל זאת להגביר את האהבה והאחדות בישראל. סרטון של אישה אחת לא יהרוס את מה שיש בנינו".
עוד לא הגיע הזמן לסגור את העמוד של ליהיא גרינר?
פורסם על ידי סמדר שיר – הדף הרשמי ב- יום שבת, 1 במאי 2021
תפסיקו לכנות את ליהיא גרינר בכינוי "בהמה",
בהמות- יצורים עדינים החיים בהרמוניה והופכים אלימים רק כשסכנה נשקפת לחייהם,…פורסם על ידי Tal Gilboa ב- יום שבת, 1 במאי 2021
מה דעתך בנושא?
165 תגובות
25 דיונים
תהילה
נזכרת להתנצל כשאת מותקפת,תתביישי לך
21:10 08.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מלאך המוות
תמותי
14:44 06.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אזרח מודאג
מפגרת צאי מחיינו
14:17 06.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שירן
מוות וחייים ביד הלשון
13:06 06.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חיה שהייתה באסון
לא קראתי, אבל את באמת לא מעניינת
19:41 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
סמדר ושדי
מטומטמת. הראש שלה חלול
19:40 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
לילך שהייתה באירוע
כל הזמן היא זורקת מילים ובוכה די כבר, צאי לנו מהחיים.את באמת לא מעניינת אותנו כקליפת השום
19:39 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
בנימין
שוב היא מתנצלת ???? כל פעם שתצא האמת שלה פיה המלוכלך , חסרת המח הזו מתנצלת, בהמה אלטרנטיבית, לא צריך לקבל את התנצלותה ולא את סליחתה, יותר מכך, תוך כדי...
שוב היא מתנצלת ???? כל פעם שתצא האמת שלה פיה המלוכלך , חסרת המח הזו מתנצלת, בהמה אלטרנטיבית, לא צריך לקבל את התנצלותה ולא את סליחתה, יותר מכך, תוך כדי דמעות התנין המזויפות והצווחות ההיסטריות ממשיכה בדרכה הרקובה והקלוקלת להצדיק את עצמה, חתיכת אפס, התרגשה, התעצבנה, לא הבינו אותה.. לא לא רוצים להבין אותך וטוב תעשנה הרשתות שתעפנה אותה לשדות להעלות גרה ולגלגל עשב בין שיניה, אשה מגעילה , בכלל אנטי טזה לנשיות, מגעילה תרתי משמע וטוב תעשה לפחות לילדיה שתעלם מהרשתות החברתיות ותפביק לבייש אותם מןל חבריהם, גועל נפש של לא אישה.
המשך 19:17 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אני
אחותי, כאן זה לא שירות פסיכולוגי, את אף אחד לא מעניין מה קורה אצלך בבית. במיוחד לא בהקשר הזה...
08:32 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מני
היא לא שווה היתייחסות מורעלת ביגלל ליברמן ולפיד
08:26 05.05.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר