חדשות

'לא נסכים': יאיר גולן ממשיך להניח מכשולים לנפתלי בנט

חבר הכנסת יאיר גולן ממשיך להציב מכשולים לנפתלי בנט וליאיר לפיד, ומבהיר גם הבוקר כי מרצ לא תיכנס לממשלה בכל מחיר: "בלי הוגנות - אי אפשר להקים את השותפות הזאת"

((צילום ועריכה: יוחנן בלייך))

חבר הכנסת יאיר גולן ממרצ, מבהיר גם הבוקר (שני) כי מפלגתו לא תיכנס לממשלת בנט-לפיד בכל מחיר.

בראיון לרדיו 103FM, התייחס גולן למגעים המתקיימים בגוש המתנגדים לנתניהו והבהיר כי אמנם מרצ מוכנה לממשלה בראשות נפתלי בנט, אך לא בכל מחיר.

PHIJZTlS8g73R9EW
PHIJZTlS8g73R9EW| צילום: בנט בהצהרה נגד נתניהו (מתוך ערוץ כנסת)

"אנחנו נכונים לפשרות ולמאמץ. אין מה לעשות, זו ממשלה של ימין ושמאל", הבהיר גולן, אך הדגיש: "אין דבר כזה בכל מחיר. יש לנו עקרונות וגם כבוד עצמי. אם מרצ משום מה תקבל בסך הכול תיק אחד זוטר בלבד, אז לא נסכים לזה".

גולן הסביר את השיקולים העומדים בפני מרצ: "6 המנדטים של מרצ חיוניים להקמת חלופה ישראלית, לאומית. אם אנחנו לא נהיה בפנים, כנראה שלא תקום קואליציה. אני חושב שכל מי ששותף למשא ומתן הזה מבין שצריכה להיות רמה מסוימת של הוגנות, אם לא תישמר רמה של הוגנות – אי אפשר להקים את השותפות הזאת".

גיא עזרא

על הצעתו של רה"מ נתניהו לבני גנץ להיות ראשון ברוטציה, אמר גולן: "האיש נחוש לחלץ עצמו מאימת הדין, ולכן יעשה כל מה שעושה חיה נרדפת כשהיא מרגישה את המוות, הפוליטי במקרה הזה, מתקרב".

"אני לא מתפלא על כלום, עוד ירוצו ספינים כאלו ואחרים. אני חושב שכל מי שמאמין לנתניהו שייתן לו ראשות ממשלה, וגם יקבל את זה כדבר שניתן לסמוך עליו, כנראה שלא למד את שיעורו מהשנתיים האחרונות".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

22 תגובות
14
לימור
26.04.21

כל יום הוא אומר משהו אחר

הצטרפו אלינו