לפני מספר דקות (שני) עלה חבר הכנסת איתמר בן גביר לנאום במליאת הכנסת, במסגרת נאומים בני דקה. רגע לפני שהחל לדבר, יצאו חברי הכנסת אחמד טיבי וחברי כנסת נוספים מהרשימה המשותפת מהמליאה.

איתמר בן גביר| צילום: צילום: ערוץ כנסת
בתגובה לפרובוקציה אמר בן גביר ליו"ר הכנסת, יריב לוין: "לרגע הזה חיכיתי. שאני אהיה זה שאדבר פה והם אלא שיצאו החוצה". בן גביר פנה ללוין ואמר לו: "אני מבקש לבנות עבורו אוהל והוא מוכן לבוא עם שק שינה, העיקר שטיבי וחבריו יישארו בחוץ".
עוד באותו נושא
בן גביר על דבריו של יאיר גולן: "אדם בזוי"גיא עזרא

בנוסף, במסגרת נאומו התייחס בן גביר לפסק ההלכה של המופתי של ירושלים, שקבע שאסור למכור בתים ליהודים. בן גביר אמר כי: "אף אחד לא אמר מילה על פסק ההלכה של המופתי. אם זה היה הרב שמואל אליהו או הרב דב ליאו להבדיל אלף אלפי הבדלות, היו חקירות והמדינה הייתה על הרגליים".
בסיום דבריו בן גביר קרא לרשויות המוסמכות להורות על חקירת המופתי והעמדה לדין.





תגובות
ה' יברך אותך איתמר ואת סמוטריץ חיזקו ואימצו
חיידק המרוקןנה ניקה לך את המח.
מה שאתה עושה זה חילול השם אף אחד לא יכול לקבוע את מי אלוהים אוהב ואת מי שונא לפי דעתי אלוהים שונא אנשים כמוך וכמו בן גביר אנשים שונאי אדם גזענים צבועים שמשתמשים בדת ומחללים את שם השם לשווא
הדיוט וחמור, לשנוא את האויב זה לא גזענות זו נאמנות למדינה ולארץ חולה נפש
אין אין עליך מתה עליך
@כן, הוא כזה חינני ומתוחכם
איזה חמוד וגבר הבן גביר הזה אין עליו
תגובה איך מסתדר חמוד וגבר???
המקובלים: בן גביר יתגבר על שונאי ישראל בן גביר הוא ''יוסף'' השורף את ישמעאל ועשו''