חדשות

משפט נתניהו|חומרי חקירה נוספים יועברו לסנגורים

בית המשפט העליון הורה להעביר מסמכי חקירה נוספים בתיקים המתנהלים בימים אלה נגד ראש הממשלה נתניהו. ‏יועברו שתי הודעות ומספר עמודים מתוך 17 קלסרים

משפט נתניהו (ראש הממשלה עם עורכי דינו ודוברו האישי (צילום: רובי קסטרו/פול))

שופט העליון אלכס שטיין דחה היום (ראשון) את רוב בקשות ראש הממשלה נתניהו בערר נוסף שהוגש בעניין חומרי חקירה בתיקי האלפים.

מתוך חומרים המאוגדים בכ-17 קלסרים שנתבקשו על ידי העורר, קבע בית המשפט כי יעברו לידיו רק שתי הודעות קצרות של נחקרים וכמה עמודים ספורים מתוך הודעות של שלושה נחקרים נוספים.

בנוסף, בית המשפט הורה לערוך רשימת חומרים שהופקו בהליכי הבדיקה שכונו תיק "1000 הישן". לעניין הליכי הבדיקה האלה, בית המשפט לא קיבל את טענות נתניהו לגבי התנהלות התביעה.

השופט שטיין קבע כי חזקת התקינות "לא הופרכה והיא עומדת בעינה, מאחר ולא הוצגה שום ראיה שבכוחה להצביע, ולו בעקיפין, על ניסיון המדינה לחמוק במודע ממילוי חובות הגילוי שלה".

בנוסף נקבע כי חומרים מתיק 1000 הישן יחשבו כחומרי חקירה ויש להעבירם לסנגוריו של ראש הממשלה. יתירה על כן, המדינה להעביר לידי הסנגורים רשימת חומרי חקירה שנאספו בתיק 1000 הישן.

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

6 תגובות
4
בשורות טובות
11.04.21

כל דבר שיקדם את המשפט הוא ברכה לעם ישראל! עוד צעד שמקרב את ראש ממשלת הרשע והזדון אח הכלא והרחק מחיינו!!

הצטרפו אלינו