מבזקים
סרוגים

לראשונה מאז הבחירות: מפגינים נגד נתניהו בבלפור

לראשונה מאז הבחירות לכנסת ה-24, מאות מפגינים הגיעו לבלפור והביעו התנגדות למערכת בחירות חמישית: "העם קבע כי הוא רוצה בממשלת שינוי. הקרעים בעם לא סובלים עוד דיחוי"

כ"ח ניסן התשפ"א
לראשונה מאז הבחירות: מפגינים נגד נתניהו בבלפור
לראשונה מאז הבחירות: מפגינים נגד נתניהו בבלפור צילום: המפגינים בבלפור (צילום: יונתן זינדל\פלאש 90)

המחאה חוזרת: לראשונה מאז הבחירות לכנסת ה-24, מאות מפגינים התכנסו הערב (מוצ"ש) מול מעון ראש הממשלה ברחוב בלפור בירושלים להפגנה נגד בנימין נתניהו והתנהלות ממשלתו. עוד לפני כן נרשמו מפגינים רבים בגשרים וצמתים ברחבי הארץ.

בתנועת הדגלים השחורים מובילים את ההפגנה תחת הסיסמה "כן לממשלת שינוי – לא לבחירות חמישיות", כשהמפגינים בבלפור קראו ליו"ר ימינה נפתלי בנט לא לחבור לנתניהו, ולחבור ל"גוש השינוי" להקמת ממשלה חדשה. "לאחר 4 מערכות בחירות שפצעו את עם ישראל ישנה הכרעה ברורה – העם קבע כי הוא רוצה בממשלת שינוי" נמסר מהתנועה. "העם לא יקבל עוד מערכת בחירות שממנה לא ייצא שום דבר טוב".

(צילום: יונתן זינדל\פלאש 90)

"אנו קוראים לכל ראשי המפלגות שהבטיחו שינוי לעם ישראל – עשו הכול כדי להקים ממשלת שינוי, בחירות חמישיות הן לא אופציה" הוסיפו. "הקרעים בעם, הגירעון העצום, המתקפה על שומרי הסף, כל אלה לא סובלים עוד דיחוי. אנו מצפים שביום פקיעת המנדט של נתניהו תקימו ממשלה מתפקדת לישראל".

בחירות חמישיות בנימין נתניהו הדגלים השחורים הפגנות בלפור