אחרי הביקורת שנשמעה נגד חבר הכנסת ממרצ, שוחח ח"כ גולן עם ארגון "לוחמים לשלום" ולאחר מכן יצאה הודעה הבהרה משותפת מטעם הארגון ולשכת חבר הכנסת.
"שמחנו לשוחח הבוקר עם ח"כ יאיר גולן, ולשמוע את הבהרתו כי דברים באתר "סרוגים" הובנו שלא כהלכה, וכי גישתו הייתה ונותרה כי סיום הכיבוש ופתרון שלום בר-קיימא בין ישראל ופלסטין הינו הסוגיה הראשונה במעלה."
כזכור, בריאיון אתמול (שלישי) לסרוגים, אמר ח"כ יאיר גולן כי לדעתו ניתן להניח בצד את הנושא המדיני ויש להתמקד בנושאים הכלכליים-חברתיים: "יש לנו מספיק סדר יום בתחום הבריאותי והכלכלי, לא צריך כרגע להתעסק בהתנתקות מהפלסטינים או בהסדרי שלום".
כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .
בתגובה לאמירתו של ח"כ גולן אמרו אתמול מארגון "לוחמים לשלום": "מי שלא מבין שעד שנסיים את הכיבוש ונגיע להסדר שלום, לא נוכל לפתור באופן יסודי את שאר הבעיות הבוערות כאן טועה, ובוודאי איננו איש שמאל. ראוי שמרצ תתנער מיד מהאמירה הזאת".
מה דעתך בנושא?
26 תגובות
5 דיונים
נועם
הרבי מלובביץ' ישו מוחמד הנביא מואפק טריף
09:17 16.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יהודי
צריך לפתוח בחקירה איך אדם כזה היה סגן רמטכל. לך תדע איזה פקודות הוא הוריד לחיילים ואילו הנחיות היו לכאורה כנגד מתנחלים
18:39 08.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אבנר.צ
בתגובה ל: יהודי
צריך לפתוח בחקירה,איך הקב"ה איפשר לך להיוולד.
05:24 09.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דוד
יאיר גולן חתיכת בוגד חולה נפש . עכשיו המדינה בקריסה כלכלית בריאותית עוני קשישים ונכים אין להם איך לגמור את החודש ויוקר המחייה והדבר הכי דחוף לך עכשיו ממעלה ראשונה...
יאיר גולן חתיכת בוגד חולה נפש . עכשיו המדינה בקריסה כלכלית בריאותית עוני קשישים ונכים אין להם איך לגמור את החודש ויוקר המחייה והדבר הכי דחוף לך עכשיו ממעלה ראשונה לתת אדמות שלנו לפלסטינים אתה פשוט הזוי ודרך אגב גם אם לא היה לנו את כל הבעיות האלו הכלכליות בריאותיות נראה לך באמת שגם אם המדינה שלנו הייתה עכשיו במצב טוב כלכלית בריאותית נראה לך שנתן סנטימטר לערבים עבור שלום מזויף ? תצא מהאשליה שיש כיבוש. שום דבר לא כבוש. כל אדמת ארץ ישראל שייכת ליהודים עשינו טעות שהבאנו להם את האדמות שלנו באוסלו וההתנתקות נתנו את עזה וקיבלנו בתמורה מנהרות טרור ורקטות אבל שלום לא קיבלנו . בחיים לא יהיה שלום איתם הם רוצים את הכל החזירים האלויאיר גולן חתיכת בוגד חולה נפש . עכשיו המדינה בקריסה כלכלית בריאותית עוני קשישים ונכים אין להם איך לגמור את החודש ויוקר המחייה והדבר הכי דחוף לך עכשיו ממעלה ראשונה לתת אדמות שלנו לפלסטינים אתה פשוט הזוי ודרך אגב גם אם לא היה לנו את כל הבעיות האלו הכלכליות בריאותיות נראה לך באמת שגם אם המדינה שלנו הייתה עכשיו במצב טוב כלכלית בריאותית נראה לך שנתן סנטימטר לערבים עבור שלום מזויף ? תצא מהאשליה שיש כיבוש. שום דבר לא כבוש. כל אדמת ארץ ישראל שייכת ליהודים עשינו טעות שהבאנו להם את האדמות שלנו באוסלו וההתנתקות נתנו את עזה וקיבלנו בתמורה מנהרות טרור ורקטות אבל שלום לא קיבלנו . בחיים לא יהיה שלום איתם הם רוצים את הכל החזירים האלו .הם לא מוכנים להכיר בזה שגם לנו היהודים יש זכות לגור פה הם סירבו להתחלק איתנו חצי חצי ב1947 ובגלל החזירות שלהם הם הפסידו. הערבים בכלל לא מכירים בזכות שלנו לנשום חמצן .
המשך 01:38 08.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
שלמה נתן
שלום עם הפלסטינים לא יקרה בעתיד הקרוב מספיק עם האשליה הזאת
21:09 07.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
חי
בתגובה ל: שלמה נתן
נכון זה לא יקרה כל עוד יהיה כיבוש כרוך בגזענות בגניבת קרקעות בגניבת בתים ועקירת עצי זית וריכושים נוספים לא יהיה שלום כל עוד תחושת עליונות והלעדיות על רקע גזעני משיחי חשוך יקבעו את עתעד השטחים לא יהיה שלום כי המדוכאים יתנגדו לדיכוי
07:41 08.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
יורם ברט
כמה מערכות בחירות שאף אחד לא מזכיר את אקיבוש. מזל שמאור הגולן התעורר.
17:30 07.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ניר
מה על הכסף שאתה והגינגית חייבים למדינה?
17:13 07.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
דד
איך היית סגן רמטכל כמה שנאה יש לך . מאלוהים לא קבלת את הרמטכל.
16:37 07.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
אורה
גולן, אדם חולה בנפשו...לך,לך,לך.. .
16:22 07.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
מיקי
וזה היה סגן הרמטכ'ל ?
16:19 07.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
המצליף
אדם הפכפך אדם פחדן בשונה מהתדמית ששידר משנה את דעתו בהתאם להלך הרוח בכדי למצוא חן חבל שאתה מתבזבז במר"ץ תתחבר לרשימה המשותפת שם תמצא חבר בשם כסיף וטיבי
14:42 07.04.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר