מבזקים
סרוגים

הזמרת הבינלאומית חילקה מיליון דולר למעריציה ברשת

הזמרת והשחקנית הבינלאומית מיילי סיירוס חגגה 15 שנה לפריצתה מהסדרה של דיסני "האנה מונטנה", וחילקה לרגל כך מניות במיליון דולר למערציה ברשתות החברתיות

כ' ניסן התשפ"א
הזמרת הבינלאומית חילקה מיליון דולר למעריציה ברשת
הזמרת הבינלאומית חילקה מיליון דולר למעריציה ברשת צילום: צילום: Kathy Hutchins / Shutterstock.com

חגיגה ברשת: מעריציה של הזמרת והשחקנית מיילי סיירוס, זכו בהזדמנות חד פעמית וקיבלו מניות בחינם של חברות ענק כמו: אפל, טסלה ואר בי אנד בי.

סיירוס שחוגגת בימים אלו 15 שנה לפריצתה מאז עליית הסדרה "האנה מונטנה" של דיסני, הודיעה ברשתות החברתיות כי היא מחלקת לא פחות ממיליון דולר של מניות כחלק משיתוף פעולה שלה עם חברת קאש אפ.

"אין דבר יותר חשוב מלהשקיע בעצמך. אני רוצה להפיץ בעלות לכמה שיותר אנשים שאני יכולה", צייצה הזמרת וביקשה ממערציה לכתוב לה בתגובה את החברה/המניה האהובה עליהם לצד שם המשתמש שלהם בקאש אפ. בין המגיבים נבחרו באופן אקראי זוכים שקיבלו כסף עבור השקעה במניות שונות.

(צילום מסך מתוך טוויטר)

לא מעט מגיבים צייצו בתגובה, כי הם אכן קיבלו מהזמרת מניות בשווי 50 ואפילו 100 דולר דרך אפליקציית קאש אפ שפותחה על ידי סקוור.

האפליקציה היא מעיין שירות תשלומים סלולרי המאפשר לאנשים להשקיע דרכה כסף במניות שונות. 

(צילום מסך מתוך טוויטר)

 

אפליקציה טוויטר מיילי סיירוס מניות