מבזקים
סרוגים

גנץ במשרד המשפטים: נתניהו יחזיר לכאן את אוחנה

ממדרגות משרד המשפטים, יו"ר כחול לבן, בני גנץ, אמראם נתניהו ישיג 61 אצבעות - הוא יחזיר את השר אמיר אוחנה אל המשרד: "המקום הזה שמאחוריי יהיה הראשון שיעלה על המוקד"

י' ניסן התשפ"א
גנץ במשרד המשפטים: נתניהו יחזיר לכאן את אוחנה

יו"ר כחול לבן ושר המשפטים בני גנץ הגיע היום (שלישי) אל מחוץ למשרד המשפטים, ואמר כי אם נתניהו ישיג 61 אצבעות – הוא יחזיר את השר אמיר אוחנה אל המשרד.

גנץ: "אנחנו לא נמצאים בבחירות בגלל הקורונה או הכלכלה – אנחנו נמצאים בהן בגלל הרצון של נתניהו לפגוע בדמוקרטיה בכל אמצעי ובכל מחיר גם אם זה אומר לפגוע בדמוקרטיה הישראלית במובנה המלא".

אלקין לסרוגים: "יהיה פה מהפך, נחליף את השלטון"
אלקין לסרוגים: צילום: אלקין לסרוגים:

"זו הסיבה שבעוד שבוע מהיום, לא יהיה שר משפטים בישראל. זו הסיבה שביבי יהיה מוכן לשים פה כהניסט כמו בן גביר, או להחזיר את אוחנה כדי שיטיל אימה ויתערב בהחלטות של מערכת המשפט".

לדבריו, "אם נתניהו ישיג 61 לגוש החסינות – המקום הזה שמאחוריי יהיה הראשון שיעלה על המוקד – אחרי שנתניהו כבר קרא לתומכיו לעלות עליו".

גנץ טוען כי "היועץ יוחלף, הפרקליט יודח, והמשפט – יבוטל. במצב כזה אי אפשר יהיה גם לטפל בכלכלה, בביטחון ובבריאות – כי הדרג המקצועי ששומר על הקופה הציבורית והרפורמות יהפוך לקבלן ביצוע".

"היום, זה לא הזמן לחשבונות, ולא הזמן לייאוש – זה הזמן האחרון לפעול. חייבים את כחול לבן בכנסת, חייבים להצביע כן".

גנץ הוסיף: "צאו להצביע כדי שכחול לבן תשמור על ממשל דמוקרטי אם נגיע לבחירות חמישיות. צאו להצביע כדי שכל המפלגות במחנה השינוי יעברו ונוכל להרכיב פה ממשלה ישרה ולשמור על שלטון החוק".

אמיר אוחנה בחירות 2021 בני גנץ משרד המשפטים