זוכרים את הציוץ של כוכבת האנטומיה של גריי, אלן פומפאו נגד HFPA הגוף שבוחר את הזוכים בגלובוס הזהב בטענה לגזענות? אז היום זוהי שונדה ריימס, מפיקת הסדרה של פומפאו כמו גם סדרות נוספות שמעלה את איגוד העיתונות הזרה בהוליווד על המוקד.
ד"ר מרדית גריי כלומר פומפאו, צייצה לאחר הטקס היוקרתי כי לא יתכן שבגוף העומד מאחורי הטקס ובחירת הזוכים ישנם 87 נציגים כאשר אף לא אחד מהם שחור.
בהמשך לטענות, כתב העת THE WARP פרסם אמש ידיעה כי בשנים האחרונות דחה הגוף מסיבות עיתונאים של שלוש סדרות שבמקרה או שלא הכוכבים הראשיים הם כהי עור.
HFPA rejected our press conference. Until it was a "surprise hit" (Grey's, Scandal, Murder -SURPRISE!) And yet they STILL asked me to show up in person to present at the Globes. We're not the only ones. This is why HFPA's house is on fire.They lit the flame w/their own ignorance. https://t.co/RPZaCa4ty3
— shonda rhimes (@shondarhimes) March 16, 2021
אחת הסדרות היא 'ברידג'רטון', הלהיט התורן של נטפליקס בהפקת ריימס ששבר את שיאי הצפייה לסדרת מקור עד כדי כך שהארגון שסרב לפרגן לסדרה בתחילה, הואיל להזמין את ריימס, אחת הנשים המשפיעות בעולם של מגזין טיים ואפרו-אמריקנית בעצמה, לטקס היוקרתי.

צילום: LIAM DANIEL/NETFLIX
"HFPA דחתה את מסיבת העיתונאים שלנו. עד שזה נהיה 'להיט הפתעה' (גריי, סקנדל, המדריך לרוצח – הפתעה!)" צייצה המפיקה בסרקזם בתגובה לפרסום "אנחנו לא היחידים זו הסיבה שבית HFPA בוער, הם הדליקו את הלהבה בבורותם'
לאחר מכן הוסיפה ריימס ציוץ נוסף בו כתבה "ואני ברת מזל. חשוב יותר: חשבו על כל הכישרונות הגדולים והתוכניות שבחוץ שמעולם לא קיבלו אפילו סיכוי."
מה דעתך בנושא?
0 תגובות
0 דיונים