מבזקים
סרוגים

יוסי דגן לאורית סטרוק: ״כל כך מקווה שתיבחרי לכנסת״

ראש המועצה האזורית שומרון, יוסי דגן, אמר למועמדת הציונות הדתית לכנסת, אורית סטרוק: ״את מתמסרת לכל דבר שקשור לארץ ישראל - אנחנו צריכים את אורית סטרוק בכנסת"

ג' ניסן התשפ"א
יוסי דגן לאורית סטרוק: ״כל כך מקווה שתיבחרי לכנסת״
יוסי דגן לאורית סטרוק: ״כל כך מקווה שתיבחרי לכנסת״ צילום: צילום: סרוגים

במהלך שיחה בין ראש המועצה האזורית, שומרון יוסי דגן,  לבין מועמדת הציונות הדתית לכנסת, בנושא השיבה לצפון השומרון, אמר דגן לסטרוק: ״את מתמסרת לכל דבר שקשור לארץ ישראל. אני כל כך מקווה שתיבחרי לכנסת – אנחנו צריכים את אורית סטרוק בכנסת.

דגן נחשב כאחד מפוקדי הליכוד הגדולים, אשר צירף אנשים רבים לתמיכה והתפקדות לליכוד. למעשה, נראה כי דגן ממשיך את הקו של נתניהו ורגב אשר אמרו בימים האחרונים כי מי שלא רוצה להצביע ליכוד שיצביע למפלגת הציונות הדתית אשר מתחייבת להקים ממשלת ימין על מלא יחד עם הליכוד.

עוד אמר דגן לסטרוק: "צריכים את המוח המבריק הזה, צריכים את הלב הגדול הזה, וצריכים את היכולות המקצועיות שיש לך. מה שאת עושה היום כמנהלת השדולה, ומה שאת עושה היום כמתנדבת, בודאי שכחברת כנסת תוכלי לעשות הרבה יותר. אני מצביע ליכוד, אבל אני מקוה מאד שאת תהיי חברת כנסת, חברת כנסת בולטת ומוצלחת, ובטוח שתהיי מהמובילות של המאבק על ארץ ישראל".

אורית סטרוק בחירות 2021 יוסי דגן