אחרי התחקיר: יהודה משי זהב יוותר על פרס ישראל
יו"ר זק"א, יהודה משי זהב, שתחקיר בעניינו פורסם אמש באתר 'הארץ', צפוי להודיע היום כי הוא מוותר על זכייתו בפרס ישראל. בנוסף, המשטרה פתחה בבדיקה

יו"ר זק"א, יהודה משי זהב, שתחקיר בעניינו פורסם אמש (חמישי) באתר 'הארץ', צפוי להודיע היום כי הוא מוותר על זכייתו בפרס ישראל, כך מדווח פרשן חדשות 12, עמית סגל.
בנוסף, בחדשות כאן 11 דווח כי משי זהב שוקל לפרוש גם מראשות ארגון זק"א אותו הקים.
בתחקיר שפורסם באתר 'הארץ' עולות עדויות נגד משי זהב לפיהן הוא תקף מינית, לכאורה, נערים, נערות וילדים. מזי זהב מכחיש את כל הטענות נגדו ואומר כי מי שעומד מאחריהן הן בעלי אינטרסים כלכליים שמעוניינים לפגוע בו.
בתוך כך, על פי הדיווח בחדשות 13, משטרת ישראל פתחה הבוקר (שישי) בבדיקה נגד יהודה משי זהב, בעקבות הטענות שנחשפו באתר 'הארץ'.
מוקדם יותר היום קראה יו"ר העבודה, מרב מיכאלי, לשר החינוך "להשהות לאלתר את הענקת פרס ישראל למשי זהב עד לסיום חקירת המשטרה בנושא".
לדבריה: "אלו עדויות קשות ומזעזעות. אני מאמינה לנפגעות ונפגעים שחשפו את הפגיעה בהןם באומץ רב".
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו