שירה איסקוב צעדה על מסלול שבוע האופנה קורנית תל אביב - סרוגים

שירה איסקוב צעדה על מסלול שבוע האופנה קורנית תל אביב

שבוע האופנה קורנית תל אביב הגיע אמש לרגע שיא כששירה איסקוב צעדה על המסלול ביחד עם עוד נשים מובילות

חדשות סרוגים
שירה איסקוב צעדה על מסלול שבוע האופנה קורנית תל אביב
  שירה איסקוב ומפיק שבוע האופנה מוטי רייפ צילום: מוטי רייפ

אמש (ד) הצטלם ערב הגאלה של 'שבוע האופנה קורנית תל אביב' בו השתתפה שירה איסקוב, בתצוגה במיוחדת שנערכה לכבודה ביחד עם עוד נשים מובילות בתחומן בהנחיית מוטי רייפ ובר רפאלי.

הערב ביוזמת רייפ, יזם ומפיק שבוע האופנה, היה כמחווה לאיסקוב שהפכה בשנה האחרונה לסמל למאבק באלימות נגד נשים. הקונספט של הערב היה אופנה ישראלית בגזרות אותן בעלה של איסקוב אסר עליה ללבוש, כאמירה שנשים צריכות להחליט על עצמן.

מי שהלביש את איסקוב הוא המעצב ויוי בלאיש שהתאים לה שמלה לבנה עליה הודפסו פרחים בעזרת הטכנולוגיה של 'קורנית' שלקחו חסות על שבוע האופנה השנה.

נועה קירל מקבלת פרס בשבוע האופנה קורנית תל אביב צילום: רפי דלויה

 

יפעת שאשא ביטון בשמלה של שחר אבנט
צילום: רפי דלויה

בין הנוכחות שהגיעו להוקיר את איסקוב שצעדו גם כן על המסלול בעיצובים ישראלים היו: יפעת שאשא ביטון בשמלה של שחר אבנט, גאולה אבן בשמלה של מאיה נגרי, ליהיא לפיד בשמלה של אליאן סטולרו, גילה אלמגור בשמלה של אריאל טולדנו, יעל רייך בשמלה של טובלה, הילה רהב בשמלה של אסיה, מאיה ורטהיימר בשמלה של שני צימרמן, טיטי איינהו בשמלה של מישה גת, אורנה דץ בשמלה של ירדן מיינפלד, נגה ניר נאמן בשמלה של עינב נסירי, רונית יודקביץ בשמלה של אניה פליט, אמירה בוזגלו בשמלה של הגר אלמביק אלמביקה, מירי נבו בשמלה של אפרת קליג, מירי מיכאלי בשמלה של מאי נשיח, קרן מור בשמלה של שחר אבנט, לירז אסייג בשמלה של רעומה זקש, בל אגם בשמלה של אוריה עזרן ומיטל להבי בשמלה של הלן לוקאש.

הזמרת ריטה בשמלה של המעצב דרור קונטנטו שרה על הבמה ורקדה יחד עם איסקוב והזמרת נועה קירל בחליפת שלושה חלקים של המעצבת ASIA,  הוזמנה לבמה לקבל את פרס "שינוי אידיאל היופי לשנת 2021", הערב המלא, כמו שאר התצוגות של שבוע האופנה קורנית תל אביב, ישודר בחול המועד פסח ברשת 13.

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
4 תגובות - 4 דיונים מיין לפי
1
יפה שהן התלבשו...
שיר | 11-03-2021 16:49
יפה שהן התלבשו צנוע...!!!
2
מוזר רושמים על...
.. | 13-03-2021 12:13
מוזר רושמים על שירה בכותרת ומראים תמונות של אחרות... הזיה
3
עצוב מאוד שכול...
אביב | 14-03-2021 11:15
עצוב מאוד שכול עניין האלימות במשפחה ואלימות בנשים מקבל חשיפה חד צדדית בלבד ולא דנים בגורמים ובסיבות האלימות חבל שאי שקיפות וסילוף האמת מציגה את כול הגברים כפצצה מתקתקת פשוט עצוב ולא מידתי שום אדם לא יוצא משלוותו כי מתחשק לו לכול תוצאה יש סיבה וכול זאת על פי ששום אלימות אינה מוצדקת אבל כולנו בניי אדם ואנחנו לא חיים בתנאיי מעבדה לכן צריך להיות חכם ולא צודק
4
זה נראה שעופר...
אידה ישראל | 10-07-2022 3:10
זה נראה שעופר חדד גם מתקרב לגת וגם משתכנז,,,,,,,,שיהיה בהצלחה