אופס: סער טען שעלה ירוק תומכים בו, הם מיהרו לתקן אותו - סרוגים

אופס: סער טען שעלה ירוק תומכים בו, הם מיהרו לתקן אותו

תומכים או לא? לפי הודעת תקווה חדשה, מפלגת "עלה ירוק" הביעו תמיכה בגדעון סער בבחירות קרובות, אך הם מצידם מיהרו להבהיר: "קריאה זו אינה בלעדית. יש עוד מספר מפלגות שמתכוונים לחתום ונביע תמיכה זהה גם כלפיהם."

בנצי רובין, חדשות סרוגים
סער טען שעלה ירוק תומכים בו, הם מיהרו לתקן אותו

מפלגת "תקווה חדשה" פרסמה הערב (ד') כי הגיעו להסכם תמיכה לקראת הבחירות עם מפלגת "עלה ירוק" ותנועת ליגלייז, אך אלו מיהרו להבהיר כי הם ממש לא הביעו תמיכה בלעדית בגדעון סער.

בהודעה של "תקווה חדשה" נכתב: "השבוע חתם יו"ר תקווה חדשה ומועמדה לראשות הממשלה גדעון סער יחד עם תנועת עלה ירוק ומייסדה מר בעז וכטל ותנועת ליגלייז על מסמך התחייבות לקידום הסדרה מלאה של שוק הקנאביס בישראל בממשלה בראשותו."

"גדעון סער הציג את תכנית ׳תקווה ירוקה׳ אשר כוללת התחייבות להעברת חוק אי הפללה בתוך 100 ימים מיום הקמת הממשלה, והסדרה מלאה של שוק הקנאביס בתוך שנה. כמו כן, התכנית כוללת טיפול בכשלים ברפורמת הקנאביס הרפואי וגם תכנית בנושא תעשיית הקנאביס בישראל, שמטרתה להפוך למעצמת ייצוא במקום להיות מעצמת יבוא. בתוך כך קראו מפלגת עלה ירוק ותנועת ליגלייז למצביעים הירוקים להצביע לתקווה חדשה."

עוד באותו נושא

סקר דרמטי: לפיד מזנק; סער מתרסק לחד ספרתי


29

אך מיד לאחר מכן יצאה מטעם מפלגת עלה ירוק ותנועת ליגלייז הבהרה כי הם אינם תומכים באופן בלעדי באף מפלגה.

"מפלגת עלה ירוק תומכת בקמפיין הסכם ליגלייז 21 אשר מובל על ידי תנועת ליגלייז. בהתאם לקמפיין, כל יו"ר המפלגות רשאים להסכים להצעה לייצג את צרכני הקנאביס במטרתם הצודקת להפסיק את מדיניות ההפללה, להפסיק את הרישומים הפליליים ולהסדיר את שוק הקנאביס ובתמורה כל חברי קהילת הצרכנים והצרכניות ישקלו בחיוב לתמוך במפלגות שהיו"ר חתם."

סער באולפן סרוגים (צילום ועריכה: מולי הרשקוביץ)

"אנו מברכים על החלטתו של סער לחתום ואף קוראים לשקול בחיוב להצביע לו, עם זאת, קריאה זו אינה בלעדית ולמיטב ידיעתנו יש עוד מספר יו"ר שמתכוונים לחתום והקמפיין, ואנחנו, נביע תמיכה זהה גם כלפיהם."

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
3 תגובות - 2 דיונים מיין לפי
1
הם לא תומכים,אבל...
פנחס | 10-03-2021 19:44
הם לא תומכים,אבל הם עושים גילגול של חומר ככה טוב,ומשתפים את מחנה הפליטים ואת סער,הגו'נט הוא בשביל לרכך את הנפילה שתבוא בקרוב,לעריקים מסוממים,וגנבי קולות שלי ושל חברי,
סער הסהרורי. מבטיח לך שאתה לא בכנסת הבאה
סער טפו על פניו | 10-03-2021 21:48
מקומך סער בבית מגדל את הילדים
2
סער חשוד באונס מזכירתו בעת שהיה שר חינוך
בממשלת נתניהו | 11-03-2021 6:58
לכן לקח חופשה, וחושב שכולם שכחו לו, מי יצביע לחשוד באונס, האיש הזה לא ראוי להיות כלל איש ציבור, כל שכן חכ ויור מפלגה, תקווה חדשה, תקווה בזויה לעיני כל העולם כולו, אסור להצביע לאיש הזה כלל, הוא נתמך על ידי כל השמאלנים בראשם אשתו קליגולה,