זה ממש לא סוד שענקית הסטרימינג 'נטפליקס', הפכה למקום מפלט עבור רבים מאתנו בתקופת הקורונה. אך מסתבר שלא רק עבור מי מאתנו שיצאו לחל"ת, אלא גם עבור אחד מהאנשים העסוקים כרגע בארץ.
בין מסע הבחירות למבצע החיסונים, ראש הממשלה בנימין נתניהו גילה בראיון ל'ג'רוזלם פוסט" (שפורסם גם ב"מעריב"), כי גם הוא כמו רבים נהנה לצפות בזמנו החופשי בנטפליקס.
לצד קריאת ספרים (כמובן!), חשף נתניהו בראיון כי הוא נהנה לצפות גם בדרמה המפורסמת על בית המלוכה הבריטי: "אני גם צופה בכמה אופרות סבון מעניינות כמו: הכתר".
נתניהו שלא מסתיר את אהבתו לספרים ומחפש כל הזדמנות לציין את חשיבות הקריאה, סיפר בראיון "אני קורא המון ספרים. זה לא רק מקום מפלט ודבר המקנה לי רוגע, זוהי דרך להטעין מחדש את הסוללות האינטלקטואליות שלי.
קיסינג'ר אמר פעם 'ברגע שאתה נכנס לחיים הפוליטיים, אתה מפחית את העושר האינטלקטואלי שלך'. אני מצאתי שדווקא ההפך הוא הנכון. אני קורא הרבה, הרבה ספרים. בדרך כלל היסטוריה, ביוגרפיה".
מה דעתך בנושא?
5 תגובות
1 דיונים
איילת
ביבי גאון ודואג למולדתו היהודית
15:54 17.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
ע.אדר
מגיבים עלובים
03:24 15.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
עידית
שילך לכל הרוחות זבל
07:45 13.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
קנאית מסריחה
לכי את וחבר מרעייך השמאלנים המאוסים שכל דבר שקשור בנתניהו מוציא אותכם מדעתכם.
15:13 17.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר
משה
כי לדור שלנו צריך לשווק אפילו את הדברים הפשוטים האלה.
14:04 10.03.2021שפה פוגענית
הסתה
דיבה
אחר