חפץ אשר על פי ההערכות היה שייך למרגל הישראלי, אלי כהן, הועבר מידי הסורים לרוסים המחפשים באזור מחנה הפליטים אל-ירמוק. בהמשך, העבירו הרוסים את החפץ לישראל לבדיקה, כך פורסם לראשונה ב-i24NEWS.
גורם במשרד ממשלתי סורי אומר ל- i24NEWS כי מדובר בחפץ אישי השייך לכהן, ככל הנראה שרידי ביגוד או מסמך כלשהו. ראש הממשלה בנימין נתניהו אישר ל- i24NEWS כי אכן מתבצעים בימים אלה חיפושים לאיתור שרידי גופתו של כהן בסוריה.
״זה נכון. זה כל מה שאני יכול להגיד. אני מחויב להשבת כל אחד מהנופלים והנעדרים שלנו. הבאנו את שרידיו של זכריה באומל לישראל. זה הגיע כתוצאה מהקשרים הקרובים שיש לי עם נשיא רוסיה, ולדימיר פוטין, והוא שלח את הכוחות שלו, תחת הצעות של מידע מודיעיני שאנחנו העברנו להם להשיב את זכריה באומל ואנחנו ממשיכים במאמצים הללו ל(השבתו של) אלי כהן ולכל אחד אחר״.
מדובר באישור רשמי ראשון מצד ישראל. הראיון המלא עם ראש הממשלה בנימין נתניהו ישודר הערב בשעה 20:00 בערוצי i24NEWS.

עוד מוסיף הגורם הסורי כי קיימת מחלוקת בין סוריה ורוסיה באשר למחיר שיש לגבות מישראל עבור כל פיסת מידע נוספת הקשורה למרגל הישראלי. באותו עניין אומר ל- i24NEWS מקור רוסי המקורב לסוכנות הביון הרוסית כי הסורים סיפקו לחיילים הרוסים מפות מדויקות של אזור מחנה הפליטים אל ירמוק, אזור החיפושים. זו הפעם הראשונה בה גורם רוסי מאשר את קיום החיפושים, ואת שיתוף הפעולה בעניין זה בין כוחות אסד לבין משטר פוטין.
בלשכת ראש הממשלה סירבו להגיב לפרטים על מציאת חפץ השייך לאלי כהן.
סופי בן דור, בתו של אלי כהן, מסרה לאתר ynet: "מחפשים את השרידים של אבא שלי כבר הרבה מאוד שנים, ואין לי מושג אם הפרסום עכשיו זה ספין פוליטי וזה קשור לבחירות או שיש איזושהי אמת בידיעה. עד שאין ידיעות וממצאים מאושרים, אני מרגישה שאין לי מה להגיד בנושא".
היא הוסיפה: "יש תחושה שמשחקים בנו, במשפחה שלי וברגשות שלנו, על חשבון כל מיני דברים שהם לא רלוונטיים. ידענו שמחפשים הרבה שנים והיינו צריכים לשמור על זה בסוד, אז איך פתאום כולם יודעים? אין לי מושג אם משתמשים בנו באופן ציני או שקיבלו הוראה לחפש יותר עכשיו. אם ראש הממשלה יודע משהו, הוא צריך להודיע לנו ולא דרך התקשורת ואני מניחה שכשיהיו ממצאים, הוא יפרסם את זה בתקשורת וזה שימוש ציני".





תגובות
ביבי דואג להביא לקבורה גופה של חלל לפני כח בחירות. ההורים של הדר גולדין ואורון שאול צריכים לקוות לכמה שיותר מערכות בחירות כדי שתורם גם יגיע
איזה קטנוניים.. אף פעם לא תגידו מילה טובה.. כולכם רק רוע רוע רוע צרוף
הרוע והציניות הם נהנתניהו העולב שלך שמתעורר רק לפני בחירות. עלוב ביביהו ועלובים תומכיו
עוד מאומץ מאוקראינה אין לי ציפיות מנוצרי שאומץ על ידי חולים שמאלנים, הלב שלכם הוא קרוב לנאצים הארורים,גם כל העריצים הארורים שהיו בתקופת השואה היו אוקראינים ארורים,מקוה שבקרוב תוחזרו לקבר שלכם אוקראינה ולא נימע מיכם עוד,
תתבייש פה מגעיל
לך תתקווד
אולי כן נעשים מאמצים כל הזמן הזה ואתה לא יודע?
במה אתה סוחר? האים אתה ביכלל בן אדם? או סתם מטורלל ללא מוח?תעשה לעצמך טובה וגם למגיבים כאן סוחרים כמוך לא רצויים,וגם לא הסחרה הרקובה שלך,
מה אבא שלך עשה עשה לך בילדות שככה אתה מדבר, ממליץ לך ללכת לטיפול
צודק 100%, ביבי הוא לא יותר מפופוליסט מהזן הנחות ביותר.
אלי כהן "החפץ" כנראה, הכוונה לשעון של אלי כהן
אלוף
מלאך חבלה,חוץ מיזה אתה צריך להפסיק את שימוש המופרז בסמים,עדיין מיתחזה לכל דיכפין, מה עים דמויות מצוירות,תן גז ולך לגמילה,
שיקח אותך אלוהים זבל תעגל את המספר
ביבי כמו ביבי "בדרכו בקודש" עד הבחירות הוא עוד יפציץ את הציבור בשטף סקופים מאורפלים מהסוג של הסקופ הזה,הכל בנוסח "כנראה" "אולי" "מסתמן" ולו רק כדי לעורר בדרכו הכל כך מוכרת עינין,,הציבור כבר שבע מהמניפולציות של האיש הקטן הזה, מחר ביבי יפיץ שקיימת "פריצת דרך" לאיתור מקום קבורתו של,,,משה רבנו",,,ביבי והחרטות שלו ערב הבחירות,,,
אלוף התחמנים הציניים ערב הבחירות,,אפילו על המתים ביבי מנסה לעשות "הון פוליטי" עד הבחירות ביבי יאכיל אותנו בעוד הרבה סקופים מהסוג הזה בנוסח "פריצת דרך" בלה בלה בלה בלה, לא פריצת דרך ולא נעלים,הכל חרטות הכל שקרים
כנראה יש לל קטנצ'יק בין הרגלים חחחח
..איזה מיסכן אתה ...קיבלת חיסון...הרבה בעולם אין...!!! ישראל כבר בדרך לצאת מסגרים !!! בעולם על הפנים !!! כמה מתו בארצות העולם..הרבה יותר מישראל..!!! " אין מחילף לביבי כרגע !! מי ? לפיד הליצן..או שיעשו שלושה רוטציות ...חושבים שמדינה זה צעצוע !!