כוכבת האנטומיה של גריי, אלן פומפאו פרסמה מכתב פתוח בטוויטר בו היא מוחה על "הוליווד הלבנה" שכן לדבריה מתוך 87 חברי איגוד העיתונאים הזרים בהוליווד HFPA אשר אחראים על בחירת הזוכים בטקס גלובוס הזהב אין אף חבר שחור.

"אני חושבת שכולנו יכולים להסכים כי לגוף המנהל של גלובוס הזהב, איגוד העיתונאים הזרים בהוליווד, יש עניין של קהילה מוגדרת שאינו מקובל" צייצה פומפאו שמגלמת את המבוגרת האחראית גם בסדרה האהובה.

"זו בעיה מאוד פתירה. זו הוליווד, אנחנו מאסטרים בפתרון בעיות. יש כאן פתרון ואני מאמינה שנוכל למצוא אותו" ביקשה מעמיתה לתעשייה

אפליה מתקנת

לשמחתם של הקולגות שנעדרים משולחן קבלת ההחלטות, בהקשר של הטקס המנצנץ לפחות – האיגוד שרק אמש סיים עם טקס גלובוס הזהב ה-78 לא נשאר אדיש וענה בתגובה כי יפעל במהירות לגייס חברים שייצגו את כל הרקעים על מנת לשקף את הבחירה האמיתית של הצופים בארה"ב וברחבי העולם.