חדשות

אחרי שגנץ הגיש תלונה; נרי ירקוני מתנצל: "לא הובנתי"

שר הבטחון הגיש תלונה נגד תא"ל נרי ירקוני בעקבות דבריו סביב מכתב הבטחוניסטים הקורא לגנץ לפרוש. לאחר מכן חזר בו מדבריו והתנצל: "התבטאות לא מוצלחת שלי"

((צילום: אבשלום ששוני/פלאש90))

שר הבטחון ויו"ר כחול לבן, בני גנץ, הגיש תלונה במשטרה נגד תת אלוף במילואים נרי ירקוני, בעקבות דבריו של האחרון לפיהם "אם כבר יורים כדור, יורים לבני גנץ בבטן ומסתכלים לו בעיניים".

ירקוני אמר את הדברים סביב חתימתו של המכתב הקורא לגנץ לפרוש מהתמודדות. על המכתב חתמו 130 אנשי בטחון וקצינים לשעבר.

נרי ירקוני
נרי ירקוני| צילום: נרי ירקוני (צילום: ערוץ כנסת)

ירקוני הוסיף כי "הסיבה היחידה שכחול לבן רצה, היא כי גנץ רוצה לצאת מזה טוב. הוא נכשל, והוא רוצה להראות שהוא ממשיך לעשות טוב לישראל. כחול לבן היא מפלגת מרכז, כל מה שיש לה לומר זה 'רק לא ביבי', יש מפלגות הרבה יותר גדולות במרכז שאומרות את זה".

לאחר הסערה שהתעוררה בעקבות דבריו, צייץ ירקוני: "חברות וחברים בואו נרגיע! התבטאות לא מוצלחת שלי תפסה כותרות ללא שום פרופורציה. קראתי לגנץ לפרוש באופן מכובד. ממש לא קראתי לאלימות ובטח לא לירות לו בבטן. אם לא הובנתי כהלכה – אני מתנצל. העבירו נא".

סרוגים premium

המהדורה המובחרת!

הטבת השקה מיוחדת:

במקום 39 בחודש עכשיו ב 0

10
מובילי הכנסת
22.02.21

מה לא מובן? אתה נטל וכל מה שכתבו הם צודקים,אתה עושה בשביל גנץ,ולא בשביל המדינה,ניכשלתה תפנה ותחזור לכוך שלך מספיק נזקים עשיתה,אז תתחיל לארוז,תחזיר את רכבי האאודי,ותקבל במקום סוסיתא ממוגנת מפני גמלים,ותן גנץ,

הצטרפו אלינו