אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

טעים ובריא: מתכון מנצח לסלט שהוא ארוחה

מחפשים ארוחה בריאה וקלה להכנה? סידרנו לכם מתכון לסלט מטורף עם עוף ופסטה ברוטב מתקתק, שתשמחו להכין שוב ושוב

טעים ובריא: מתכון מנצח לסלט שהוא ארוחה
  (צילום: שטארסטוק)

סלט עוף ברוטב מתקתק

מחפשים ארוחה בריאה וקלה להכנה? סידרנו לכם לכבוד החזרה לשגרה מתכון לסלט מטורף עם עוף ופסטה ברוטב מתקתק, שתשמחו להכין שוב ושוב

מצרכים:
נתח חזה עוף צלוי
1 חסה
סלסלת עגבניות שרי
1 אבוקדו (לא חובה)
3 כפות כוסברה טרייה קצוצה
חופן בוטנים קלויים
כוס פסטה מבושלת (רצוי פנה/ צדפים או כל פסטה קצרה אחרת)
לרוטב:
1 כף חרדל / חמאת בוטנים
1 כף דבש / 2 כפות רוטב טריאקי
1 כף רוטב סויה
מיץ מחצי לימון
קמצוץ צ'ילי מיובש גרוס
1 כף מים חמים
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה:

1. פורסים לקוביות או רצועות את חזה העוף מתבלים במעט פלפל שחור ומלח וצולים עם שמן זית על מחבת במשך כ- 2 דקות מכל צד, עד להשחמה. מוציאים לכלי נפרד.

2. חותכים גס את החסה, פורסים את עגבניות השרי לחצי (לשדרוג ניתן לתת להם צריבה על מחבת או בתנור עם שמן זית), פורסים את האבוקדו לרצועות וקוצצים את הכוסברה

3. מוסיפים אל קערת הירקות את הבוטנים, הפסטה המבושלת וחזה העוף

4. הכנת הרוטב: בכלי נפרד, מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ובהדרגה מטפטפים פנימה מעט מים חמים, ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.

5. מזלפים את הרוטב בנדיבות על קערת הסלט ונהנים!

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו