ויראלי

היטלר, סמיר קונטאר ובנט. סרטון קמפיין שהצית סערה

עוצמה יהודית המרכיבה את 'הציונות הדתית' הוציאה סרטון בו נראים חברי מפלגות השמאל תומכים בהיטלר, בסמיר קונטאר ומתנגדים למדינה יהודית. צפו בסרטון שמעורר סערה

היטלר, סמיר קונטאר ובנט. סרטון קמפיין שהצית סערה
צילום: מתוך סרטון עוצמה יהודית

סרטון פרובוקטיבי של 'הציונות הדתית' מעורר סערה, אחרי שהציגו בו את מפלגות השמאל כתומכות בהיטלר, בסמיר קונטאר וככאלה שטוענות שהמדינה לא צריכה להיות יהודית.

בשמאל, זועמים על הצגת היטלר בסרטון, אך גם בציונות הדתית מתנערים מהסרטון. באיחוד הלאומי טוענים כי הסרטון יצא מטעם עוצמה יהודית, של בן גביר, בלא ידיעתם.

מנגד, ‏גורמים בעוצמה יהודית דוחים את הטענות: "למרות שאנחנו לא מחוייבים להתייעצות עם סמוטריץ', זה שני קמפיינים שונים. מנהלת הקמפיין של סמוטריץ' ראתה את הסרטון לפני הוצאתו וידעה שזה יוצא"

סרטון עוצמה
סרטון עוצמה| צילום: הסרטון של עוצמה יהודית שעורר סערה

מורן אזולאי מ-ynet הגיבה: "רמה נמוכה מאוד ודוחה מאוד של קמפיין מפלגת ה״בלוק הטכני״. מה עוד מחכה לנו מה".

ג'וש בריינר מ'הארץ' צייץ: "אבל מי שהולך לישון עם ממשיכי דרכו של הרב כהנא, שלא יתפלא שהוא מתעורר משנ"צ של שבת עם סרטון בחירות שכולל לב מהיטלר.".

יו"ר עוצמה יהודית איתמר בן גביר, שאחראי על הסרטון הגיב לתגובות: "אין לנו שום כוונה להיגרר לפופוליזם שהתקשורת מנסה לייצר. אני מעריך את נפתלי בנט שלו זכויות רבות וחלילה לא סבור שהוא כמו לפיד ומרצ, אך יחד עם זאת טרם שמענו התחייבות של ימינה שלא תשב בממשלה עם לפיד ובתמיכת תומכי הטרור מהמשותפת ועם העבודה שמועמדת מס' 7 מבזה את זכר השואה ואת חיילינו."

תגובות

39
26
רני מלאכי
20.02.21

הסרטון גועל נפש

1
קדימה בן גביר
21.02.21

תודה לך בן גביר על הסרטון. צדקת 100 אחוז קדימה סמוטריץ'

25
ליליאן
20.02.21

יורדים לרמת פח אשפה, לא להגיב להם, לא לתת להם במה, פשוט הם לא קיימים, הם פח אשפה בלבד

24
לא מפתיע
20.02.21

חבורת דבילים שרובם לא סיימו אפילו טירונות בנות, חברו לאברך שרמאותו אומנותו, וביחד הם מטיפים מוסר לכולם איך לדאוג לבטחון המדינה

1
בן
21.02.21

צודק