מתכון לקינוח יוגורט ופירות (שהתחפש לביצת עיין עם צ'יפס וקטשופ)

לקראת חג הפורים המתקרב, סידרנו לכם מתכון מדליק לקינוח פירות מתוק ומרענן שהתחפש לביצת עין עם צ'יפס וקטשופ. רעיון מתוק, בריא וקל שתשמחו להפתיע איתו את הילדים – כך תכינו אותו שלב אחרי שלב

מצרכים:
100 גרם יוגורט יווני
2 חצאי אפרסק משומרים בסירופ
2 תפוחים
ריבת תות
שוקולד מריר

הוראות הכנה:

1. ערבבו היטב את היוגורט היווני, מזגו כמה כפות על מחבת וצרו שני עיגולים במרכז (כמה שפחות מושלם, יותר טוב)

2. הניחו חתיכה אחת של אפרסק משומר במרכז כל עיגול. במידת הצורך, הסירו את החלק הרחב של הבסיס כך שגודל האפרסק יהיה דומה ככל הניתן לגודל חלמון של ביצה מטוגנת.

3. קולפים את התפוחים וחותכים למקלות בדומה לתפוחי אדמה. משחימים במחבת עם מעט חמאה על אש בינונית, ליצירת מראה דומה לצ'יפס זהוב.

4. מעבירים את ריבת התות במסננת לקבלת מרקם אחיד, ומגישים את ה"ביצים המטוגנות" במחבת, עם מקלות התפוחים בקונוס קרטון או בכלי הגשה מרופד נייר פרגמנט, לצד ריבת תות בגביע לרוטב.

בתאבון!

=================

המתכון באדיבות מותג החשמל TEKA