אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

הביצה שהתחפשה: מתכון מדליק לקינוח יוגורט מרענן

לקראת חג הפורים המתקרב, סידרנו לכם מתכון מדליק לקינוח פירות מתוק ומרענן שהתחפש לביצת עין עם צ'יפס וקטשופ. רעיון מתוק, בריא וקל שתשמחו להפתיע איתו את הילדים

הביצה שהתחפשה: אין סיכוי שתנחשו מה יש במנה הזו
  (צילום: סטודיו TEKA)

מתכון לקינוח יוגורט ופירות (שהתחפש לביצת עיין עם צ'יפס וקטשופ)

לקראת חג הפורים המתקרב, סידרנו לכם מתכון מדליק לקינוח פירות מתוק ומרענן שהתחפש לביצת עין עם צ'יפס וקטשופ. רעיון מתוק, בריא וקל שתשמחו להפתיע איתו את הילדים – כך תכינו אותו שלב אחרי שלב

מצרכים:
100 גרם יוגורט יווני
2 חצאי אפרסק משומרים בסירופ
2 תפוחים
ריבת תות
שוקולד מריר

הוראות הכנה:

1. ערבבו היטב את היוגורט היווני, מזגו כמה כפות על מחבת וצרו שני עיגולים במרכז (כמה שפחות מושלם, יותר טוב)

2. הניחו חתיכה אחת של אפרסק משומר במרכז כל עיגול. במידת הצורך, הסירו את החלק הרחב של הבסיס כך שגודל האפרסק יהיה דומה ככל הניתן לגודל חלמון של ביצה מטוגנת.

3. קולפים את התפוחים וחותכים למקלות בדומה לתפוחי אדמה. משחימים במחבת עם מעט חמאה על אש בינונית, ליצירת מראה דומה לצ'יפס זהוב.

4. מעבירים את ריבת התות במסננת לקבלת מרקם אחיד, ומגישים את ה"ביצים המטוגנות" במחבת, עם מקלות התפוחים בקונוס קרטון או בכלי הגשה מרופד נייר פרגמנט, לצד ריבת תות בגביע לרוטב.

בתאבון!

=================

המתכון באדיבות מותג החשמל TEKA

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו
תגובה אחת מיין לפי
1
שאלה
בת | 15-02-2021 19:53
האם צריך לטגן את היוגורט והאפרסק?