בהמשך לפרסום בסרוגים: הבית היהודי עובר לירושלים
בהמשך לפרסום בסרוגים על כך שמפלגת הבית היהודי סוגרת את משרדיה בראש העין, במפלגה אומרים כי הם מחפשים בית חדש בירושלים לצמצום העליות ומחפשים גם מנכ"ל חדש שיטפל בחובות

בהמשך לפרסום בסרוגים על כך שעל משרדי הבית היהודי בראש העין נכתב שלט להשכרה במיידי, בבית היהודי אומרים כי יושבת ראש הבית היהודי חגית משה מעבירה את משרדי הבית היהודי לירושלים.
על פי גורמים בקרבתה המשרדים יעברו למיקום פרקטי כחלק מהתהליך היעול של המפלגה. חגית משה מעוניינת לשקם את החובות ולכן המשרדים יהיו פחות מפוארים ובנוסף היא מחפשת בימים אלו מנכ"ל שיטפל בכל ענייני הכספים של המפלגה
מלשכת יו"ר הבית היהודי חגית משה נמסר: "אין דבר יותר טבעי לבית היהודי מאשר העיר ירושלים, אני שמחה להוביל את המהלך אשר גם יעביר את משרדינו לעיר הבירה וגם ייסע לשקם את המפלגה, צעד זה הוא רק חלק מתוכנית השיקום של הבית היהודי, תוכנית שאני מתכוונת להוביל על מנת להחזיר את המפלגה למקומה הטבעי.
משרדי הבית היהודי בראש העין שימשו את המפלגה בשמונה השנים האחרונות, מאז בחירתו של נפתלי בנט ליו"ר וכניסתו של ניר אורבך למנכ"ל המפלגה. הם החליפו את המשרדים המיתולוגיים ברחוב דובנוב בתל אביב.
בחירתה של חגית משה ליו"ר המפלגה, הסיטו את עיקר הפעילות מהמרכז לירושלים, החתימה עם ימינה בשבוע שעבר על הסכם תמיכה מבחוץ, לא משאיר נציגות בכנסת למפלגת הבית היהודי, ולמעשה המפלגה מאבדת את ההכנסות מכספי מימון מפלגות להם הייתה זכאית עד כה.
באופן אירוני, דווקא ניר אורבך שהשתמש במשרדים האלו בתשע השנים האחרונות, הוא שיהיה (ככל הנראה) בכנסת, אבל לא מטעם הבית היהודי.
על פי דו"ח מבקר המדינה שפורסם לפני כשבוע, גילה שהמפלגה נמצאת בגרעון של כ-20 מיליוני שקלים (בהסדר חובות).
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו