גם אם אתם בקיאים בתחום המוזיקה, כנראה שעדיין לא שמעתם את השם דוד בן ארזה. מוזיקאי צעיר שבשנה האחרונה החל ליצור וכבר הספיק לכתוב ולהלחין כמות גדולה של יצירות מקוריות.

לפני כמה חודשים גילה אותו שכנו בשכונת הר-נוף בירושלים – המוזיקאי והמפיק איצי ברי (מהצמד קליין & ברי) שראה בו מי שמביא סגנון מעניין ואופי מקורי למוסיקה הישראלית, וכך בזמן הסגר, דוד כתב והלחין את השיר "אביב בפתח" והצמד קליין & ברי הפיקו אותו מוזיקלית, כל אחד מאולפנו.

(מילים ולחן: דוד בן ארזה / הפקה מוסיקלית: אלי קליין & איצי ברי)

דוד בן ארזה, בן 22, תלמיד ישיבה, יוצר ואוהב תורה, מוזיקה, פילוסופיה, פסיכולוגיה, ובכלל בעל נפש צמאה למחשבה, חידוש ויצירה.

השיר "אביב בפתח", הוא שיר אביבי וחורפי כאחד, המתאר בקסם רב את תחושות התקופה. אביב בפתח נע בין סגר לפתיחה, על קו התפר שבין התקופה המאתגרת אותה אנו חווים כעת לבין האופק שמתחיל להיראות לאט, לא בדיוק בצורה שציפינו לו.

מילים:

"קור העיר שלא עוזב
חודר ללב
ובחוץ שלכת
נופלת בחצר
את החלון סוגר
אמא מתפללת

מה שעוד נשאר
הרוח תפזר מחר
וזה נגמר
פנים מתגלות עוד רגע
להחזיק
אביב בפתח

מה שלא חזר
ברחמים יבוא מחר
ועוד נאמר
ישובו לרחובותינו
זקנים וילדינו

אור מגיע לפעמים
דרך הגשמים
שיורדים בחורף
עכשיו כבר קצת חמים
השמש בהרים
תראה את האופק

מה שעוד נשאר
הרוח תפזר מחר
וזה נגמר
פנים מתגלות עוד רגע
להחזיק
אביב בפתח

מה שלא חזר
ברחמים יבוא מחר
ועוד נאמר
ישובו לרחובותינו
זקנים וילדינו

סוף לא כמו שקצת חולמים
איך הכי מתאים
שילך החושך
פתאום זה החיים
אנחנו מתהלכים
לאט, לבוקר"