מבזקים
סרוגים

ביקורת סדרות: הדוקו שהולך לעשות כאב ראש למשטרה

הדוקו תחקיר "ספק סביר" שעלה בכאן 11, מותח יריעה מטרידה ומסקרנת החושפת כיצד מתנהל אחד ההליכים הכי דרמטיים ובעייתיים של מוסד המשטרה, אשר מעמידה אותו כצפוי באור בעייתי, מבעית ומטריד | ביקורת

כ"ב שבט התשפ"א
ביקורת סדרות: הדוקו שהולך לעשות כאב ראש למשטרה

ביקורת טלוויזיה: "ספק סביר" | כאן 11

בסיום הצפייה בסדרת הפשע "תעלומות בלתי פתורות" של נטפליקס, הצופים מתבקשים לסייע לצור קשר עם הפקת הסדרה אם בידם מידע שיכול לשפוך אור על התעלומות השונות. מאז עלתה הסדרה ועד היום, היא הצליחה לפענח בשיטה הזו יותר מ-20 מקרים שונים והיד עוד נטויה.

סיפורי פשע ישראליים בעלי ניחוח קונספירטיבי, תמיד היו לחם חוקם של הציבור הרחב. המחשבה שגם אצלנו, בישראל, מדינה שנקייה משחיתות משפטית עשויים להתרחש הרשעות כוזבות של חפים מפשע, מרתקת ומייצרת עניין באופן עקבי.

(צילום: מתוך כאן 11)

המקרה הפופולרי מכולם שייך כמובן לפרשת תאיר ראדה, שגם בחלוף יותר מ-14 שנים מסרבת לרדת מהכותרות והולידה לאורך השנים מספר רב של סרטי תעודה ודוקו שמנסים להציע פתרונות לתעלומת הרצח המסתורית הזו, שהמיתוג והעיסוק הציבורי שלה כל כך מושך ומסקרן, עד שנדמה כי הציבור לא מעוניין בכלל לשבוע ממנה. רק תתנו לו עוד.

 

דוקו כאן 11 מגזין סרוגים לסופ"ש מדובב ספק סביר פשע