אתר הבית של המגזר הדתי
דואר אדום
זמני היום

טעים ומהיר: מתכון לפסטה ברוטב פסטו משגע

מחפשים מתכון קליל וטעים? סידרנו לכם מתכון לפסטה ברוטב פסטו ושמנת שאפשר לתקתק ב-10 דקות. למשקיעים סידרנו גם מתכון שווה לפסטו ביתי - בתאבון!

טעים ומהיר: מתכון לפסטה ברוטב פסטו משגע
  (צילום: שטארסטוק)

מתכון לפסטה פסטו

מחפשים מתכון קליל וטעים? סידרנו לכם מתכון לפסטה ברוטב פסטו ושמנת שאפשר לתקתק ב-10 דקות. למשקיעים סידרנו גם מתכון שווה לפסטו ביתי – בתאבון!

מצרכים:

1 חבילה פסטה פנה/ או כל צורה אהובה אחרת
1/2 כוס רוטב פסטו (מתכון להכנת רוטב פסטו ביתי בסוף הכתבה)
1 כף שמן זית
2 שיני שום, כתושות
1 מיכל שמנת לבישול
מלח, פלפל לפי הטעם
להגשה:
גבינת פרמז'ן וצנוברים קלויים

אופן ההכנה:
1. מבשלים את הפסטה לדרגת אל דנטה לפי ההוראות על גבי האריזה

2. בסיר רחב / מחבת עם שוליים מחממים שמן ושום (נזהרים שלא ייחרך) מוסיפים את השמנת.

3. כשהיא מתחילה לבעבע מוסיפים את כל כמות הפסטו. מערבבים, טועמים ומתקנים תיבול.

4. מביאים שוב לרתיחה עדינה. כשהפסטה מוכנה, מסננים ומוסיפים לרוטב. מערבבים היטב ומגישים עם גבינת פרמזן וצנוברים.

מתכון לרוטב פסטו ביתי:
2 חבילות בזיליקום טרי + צרור קטן של כוסברה/תרד (רק העלים, ללא הגבעולים)
3 שיני שום
1/2 לימון, סחוט היטב
1/2 כוס שמן זית
צנוברים (לא חובה)
מלח ופלפל לפי הטעם

אופן ההכנה: במעבד מזון, טוחנים את כל מרכיבי הפסטו מלבד השמן. לאחר מכן, מוסיפים את השמן בזילוף דק תוך כדי טחינה עד לקבלת מרקם אחיד.

בתאבון!

מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו
תגובה חדשה * אין לשלוח תגובות הכוללות מידע אסור, לרבות דברי הסתה, דיבה ולשון הרע. נפגעת מתגובה? דווח לנו