קצת פחות משבוע להגשת הרשימות, סקר מנדטים חדש מעלה כי תקווה חדשה בראשות גדעון סער ממשיכה להיחלש. ימינה של בנט מתחזקת ומפלגת העבודה מפתיעה.

כדי לצפות בסרטון זה, אנא הפעל JavaScript , ושקול לשדרג לדפדפן שתומך ב HTML5 video .

חגית משה באולפן סרוגים

על פי הסקר שנערך על ידי מכון 'מאגר מוחות' עבור העיתון 'ישראל היום', לו הבחירות היו נערכות היום הייתה מפת חלוקת המנדטים נראית כך: הליכוד: 28. יש עתיד: 15. תקווה חדשה: 13. ימינה: 11. הרשימה המשותפת: 11.

ש"ס: 9. יהדות התורה: 7. ישראל ביתנו: 6. מרצ: 6. העבודה: 5. כחול לבן: 5. המפלגה הכלכלית בראשות ירון זליכה: 4.

הציונות הדתית בראשות בצלאל סמוטריץ' מקבלת 2% ואינה עוברת את אחוז החסימה. הבית היהודי בראשות חגית משה עם 1.2%, ועוצמה יהודית עם 0.3%.

הישראלים בראשות רון חולדאי ואבי ניסנקורן נמחקת ומקבלת 0.6% בלבד. המפלגה הדמוקרטית: 1%. תנופה בראשות עפר שלח 0.5%. תל"ם בראשות בוגי יעלון: 0%.