סקר מנדטים חדש שנערך על ידי מכון 'פאנלס פוליטיקס' עבור העיתון 'מעריב-סופהשבוע', מעלה כי הליכוד בראשות בנימין נתניהו נמצאת גבוה מעל שאר המפלגות. עוד בסקר, ימינה ממשיכה לאבד גובה, לפיד נוסק וסמוטריץ' לא עובר.
על פי הסקר, לו הבחירות היו נערכות היום, הייתה מפלגת הליכוד מקבלת 31 מנדטים. הרחק מאחור נמצאות 'תקווה חדשה' של גדעון סער ו'יש עתיד' של יאיר לפיד עם 16 מנדטים כל אחת.

ימינה ממשיכה מאבדת מנדט נוסף ומקבלת 11 מנדטים. אחריה הרשימה המשותפת שנחלשת אף היא עם 10 מנדטים.
עוד בסקר, יהדות התורה וש"ס מקבלות 8 מנדטים כל אחת. ישראל ביתנו בראשות אביגדור ליברמן מקבלת 7 מנדטים. את הרשימה סוגרות מרצ עם 5 מנדטים, ואחריה כחול לבן של בני גנץ והישראלים של רון חולדאי עם 4 מנדטים כל אחת.
לא פחות מתשע מפלגות נמצאות מתחת לאחוז החסימה, ביניהן מפלגת הציונות הדתית של סמוטריץ' שמקבלת 2%. עוצמה יהודית בראשות איתמר בן גביר מקבלת 1.4%.

המפלגה הכלכלית החדשה של ירון זליכה 2.1%. מפלגת העבודה 0.7%, בהמשך נמצאות: מפלגת צומת – התיישבות וחקלאות, בהנהגת משה גרין, תלם של בוגי יעלון, הבית היהודי בראשות חגית משה, תנופה של עפר שלח ומפלגת ותיקי ישראל בראשות דני יתום.
על פי החלוקה לגושים: גוש נתניהו (ליכוד, ש"ס ויהדות התורה) – 47; גוש "רק לא ביבי" (סער, יש עתיד, המשותפת, ישראל ביתנו, הישראלים, כחול לבן, מרצ) – 62; ימינה – 11 מנדטים.





תגובות
רק עוצמה יהודית באש ובמים!!!!!!
רק סמורטריץ!!!! הקול השפוי ההגיוני והנכון למי שעוד מעוניין לחיות בארץ ישראל מדינת היהודים! הציונית והדמוקרטית!!!!!!
חגית משה, מגנט המנדטים הצליחה להבריח את אחרוני האשכנזים הזקנים שעוד הצביעו םמפד"ל
הפוך גוטא, כל ההנהגה של פעם תמכה בה הפוך גוטא, כל ההנהגה של פעם תמכה בה. חגית צריכה לשק את המפלגה מ0, להחזיר לתוכה את תמיכת הגרעינים התורניים, ראשי הישיבות והאולפנות של בני עקיבא ומרכז המפה של הזרם . הדתיים הסטנדרטיים והנורמאלים, שלא משולי הקצוות
התאכזבתי מבחירה באישה בתור מנהיגה אשקול בכובד ראש אם אני ממשיך להצביע לסמוטריץ' אם יחבור ל"מנהיגה" הזאת.