תהיו הראשונים להתעדכן!
נרשמים לניוזלטר של סרוגים ומקבלים מדי יום את החדשות והעדכונים הכי חמים ישירות למייל.
השפית ושופטת האוכל, מיכל אנסקי שחזרה לצלם את העונה החדשה של 'מאסטר שף' – החליטה לחשוף את ההתמודדות שמלווה אותה מאחורי המצלמות בעקבות הפציאליס.
באודישן שישודר הערב (ד') בשלנית צעירה שהגיעה ל'מאסטר שף' סיפרה כי התמודדה עם משבר קשה, באותו הזמן שמיכל התמודדה עם השיתוק בפניה ואף שאבה ממנה השראה וכוח להמשיך. אנסקי שלא נותרה אדישה לסיפור המרגש החליטה לפתוח את הלב ושיתפה בהתמודדות שלה עם השיתוק בו לקתה והבחירה להמשיך קדימה בכל הכוח על אף הקושי.
"אני בהתמודדות, תוך כדי שאני מדברת יש לי 14 תפרים בתוך הפה", סיפרה אנסקי למתמודדת וחשפה "אני בתהליך של החלמה, לפעמיים קשה לי לדבר ולצחוק בזמן שכולם צוחקים ואני ישר מסתירה את הפה וקשה לי לחשוב כל הזמן איך אני מצטלמת.. היה לי נוח מאוד להתחבא, אבל עשיתי בחירה להגיע גם לעונה הזו – כי החיים ממשיכים".
מאסטר שף, הערב (ד') אחרי החדשות ב-קשת 12
מצאת טעות בכתבה? התוכן בכתבה מפר זכויות יוצרים שבבעלותך? נתקלת בפרסומת לא ראויה? דווח/י לנו